Djeca pomažu djeci: "Zagrepčanke i dečki" još jednom pokazali veliko srce

Mali humanitarci Plesnog zbora Zagrepčanke i dečki opet su u akciji. Po ne znamo koji put pomažu potrebitima jer oni od malih nogu znaju da je važno pomagati drugima.

zbor Zagrepcanke

Mali humanitarci Plesnog zbora Zagrepčanke i dečki opet su u akciji.. Ovaj put, udruzi Mali Zmaj za 3. roćkas Vile Rođendanke daruju što drugo nego – istoimenu pjesmu.

A tko je zapravo Vila Rođendanka i koja je njezina misija? Vila Rođendanka jedan je od brojnih projekata uz pomoć kojih humanitarna udruga Mali zmaj pomaže djeci i obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Glavna misija Vile je da pronađe donatore koji će malim korisnicima udruge pripremiti dar za njihov rođendan kako bi bar jednom godišnje dobili nešto lijepo, novo i kvalitetno u čemu će uživati i kako bi s prijateljima mogli proslaviti rođendan, objašnjava voditeljica udruge Petra Švelec te dodaje kako joj je posebno drago kada se djeca uključe i odluče pomoći svojim vršnjacima.

Kako je došlo do ove hvalevrijedne suradnje objasnila nam je voditeljica Plesnog zbora Zagrepčanke i dečki Lana Marinović.

  Zabave, veselja i smijeha nije nedostajalo ni na snimanju pjesme i spota koje je bilo organizirano u Palači Dverce.

    Inače, udruga Mali zmaj u svojoj evidenciji trenutno broji preko 400 djece kojoj je potrebna naša pomoć kako bi imala što kvalitetnije i sretnije djetinjstvo.

     Djeca iz Plesnog zbora Zagrepčanke i dečki već su odavno pokazali da su im srca velika kao kuće, a na nama odraslima je da slijedimo njihov primjer. Jer sve se može kad se ruke slože!

     [PROČITAJTE JOŠ: Upoznajte jedan sasvim poseban dječji zbor: Pjevaju srcem ali i rukama]