Od zvukova do trzanja

6 'zabrinjavajućih', ali sasvim normalnih pojava kod novorođenih beba

Novopečeni roditelji brinu oko svake sitnice kada je njihovo tek rođeno dijete u pitanju, a u nastavku smo izdvojile šest pojava koje će te možda zabrinuti, no ne bi trebale

pexels-helena-lopes-6635186.jpg
Foto: Pexels

Kada postaneš novopečeni roditelj, toliko je stvari koje ti se na tvom novorođenom djetetu mogu činiti kao alarm za uzbunu, no zapravo su sasvim normalne i uopće nisu razlog za brigu. I dok su te sve te knjige i tečajevi vjerojatno pripremili za porođaj, neizbježne besane noći i hranjenje koje traje 24 sata dnevno, nisu te pripremili za neke druge, pomalo čudne stvari koje bi te mogle zabrinuti kod tvoje bebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Svako iskustvo je drugačije

Šest stvari koje ti nitko nije rekao o porodu i životu s novorođenčetom

Govorimo o eksplozivnoj stolici, čudnim zvukovima koje proizvodi tvoja tek rođena beba, ali i o nasumičnim trzavim pokretima koji te mogu izbezumiti. No, prije nego što otrčiš do telefona da nazoveš pedijatra, sjeti se da su sve te stvari normalne i da, koliko god čudne bile, nisu razlog za brigu.

shimmer fallback

A u nastavku donosimo nekoliko čudnih i naizgled zabrinjavajućih, ali sasvim normalnih pojava kod novorođenih beba koje brinu sve novopečene roditelje, a ne bi trebale.

1/7
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.