Važne sitnice

7 stvari koje roditelji trebaju činiti svakodnevno kako bi djeca osjetila ljubav

Roditelji često imaju previše obveza i osjećaju da zanemaruju emocije, a opet kroz različite i važne sitnice u svakodnevnom životu mogu djeci pokazati ljubav. Ipak je na kraju dana najvažnije da se djeca osjećaju voljeno i zaštićeno

pexels-elina-fairytale-4543661.jpg
Foto: Pexels

Život svake obitelji kao da se sve više ubrzava s godinama. Posao, želje svakog člana obitelji, dječje aktivnosti i rođendani, događaji šire obitelji - sve to postoje veliki kaos bez imalo usporavanja. Ljudima je sve teže pohvatati i događanja u vlastitoj obitelji, a svijet se još više ubrzava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Evo što kažu stručnjaci

Podijeljena mišljenja: Je li u redu dijete ljubiti u usta?

S druge strane, roditeljima je najvažnije da su djeca zdrava i sigurna, ali i da se mogu ostvariti kroz različite aktivnosti. No u svim obvezama koje život i roditeljstvo donose vrlo je važno da se roditelji prisjete da je djeci najvažnije da se osjećaju voljeno i sretno.

U svakodnevnom kaosu njima su najvažnije emocije njihovih roditelja, a roditeljima se ponekad čini da ih ne stignu djeci pokazati - istina je posve drugačija. Sljedeće važne sitnice pokazuju da je moguće djetetu pokazati ljubav na vrlo jednostavne načine.

1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.