Neugodna situacija

Savjeti koji mogu pomoći: Što učiniti ako ti se ne sviđa dečko najbolje prijateljice?

Što napraviti ako tvoja draga prijateljica ima partnera koji ti nikako ne sjeda? Koliko god bi bilo lijepo imati tu moć, ne možemo birati s kim će naši prijatelji izlaziti

pexels-polina-zimmerman-3958824.jpg
Foto: Pexels

U većini situacija, nije se teško distancirati od ljudi koji nam se ne sviđaju. Naprosto odbijamo s njima provoditi vrijeme. Uvijek je lako izmisliti neke izgovore. Međutim, što ako osoba koja nam se sviđa dolazi 'u paketu' s nekim do koga nam je istinski stalo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sigurno ćeš ih prepoznati

Ovih sedam tipova prijateljica svaka bi žena trebala imati u svom životu

Kada pronađemo novog partnera, želimo da se ta osoba svidi našoj obitelji, kao i našim najbližim prijateljima i to je posve prirodno. Ipak, što napraviti ako tvoja prijateljica ima dečka koji ti nikako ne sjeda? Koliko god bi bilo lijepo imati tu moć, ne možemo birati s kim će naši prijatelji izlaziti.

Velika je vjerojatnost da će u nekom trenutku jedna od tvojih prijateljica imati frajera koji ti se neće sviđati. Možda je on posve bezopasan, no ipak te užasno iritira i teško ti je biti u njegovom društvu. Dakako, ne želiš ništa reći jer se bojiš da ćeš time povrijediti svoju prijateljicu.

Ako se nalaziš u takvoj poziciji te ti se nimalo ne sviđa prijateljičin partner, u nastavku ti otkrivamo nekoliko vrlo korisnih savjeta koji će ti olakšati preživljavanje te neugodne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/5
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.