Proslavile smo Dan žena s inspirativnim ženama i usput se odlično zabavile

Ususret Danu žena, portal žena.hr organizirao je druženje s inspirativnim ženama s kojima smo radile dosad. Ovaj put sve zajedno smo se okušale u slikanju. Naime, družile smo se u zagrebačkom Paint and Wineu u središtu Zagreba

paint-wine-zena-17.jpg

Žena.hr portal je prije svega posvećen ženama koje znaju što žele. I naša malena redakcija u kojoj rade same žene, trudi se svakodnevno baviti temama koje su ženama zanimljive i bliske. Prije nekoliko mjeseci pokrenuli smo i podcast 'Ženska strana s Marijom Pajić' u kojem su gošće inspirativne žene od kojih možemo nešto naučiti, žene koje nas svojom snagom i voljom oduševljavaju. A takvih je žena doista mnogo. I pomislile smo kako bi bilo sjajno da se neke od tih žena i međusobno upoznaju, a za to nam se činila idealna prilika Dan žena. Tako smo ususret 8.ožujka, pozvale 15 uspješnih žena na druženje uz vino i slikanje.

Tako smo imale čast guštati u društvu naših gošći koje su doista različitih profila i zanimanja, no povezuje ih jedna poveznica - uspjeh.

Image

Paint and wine u središtu Zagreba, bio je idealno mjesto za druženje i upoznavanje s uspješnim ženama. Naime, sve smo imale težak zadatak ispred nas, naslikati sliku djevojčice na ljuljačci. A svoje slikarske sposobnosti s nama su podijelile: naša kolegica i pridružena članica tima Marija Pajić, fitness trenerica Suzana Štimac, gastro blogerica Ivana Perić Rabhi, poduzetnica i vlasnica Naftaline Matea Pirić,poduzetnica i vlasnica brenda Ducchess Snjezana Schillinger , dizajnerica Leonarda Lončar, Lana Klingor Mihić, PR stručnjakinja i gastro blogerica, Youtuberica Ana Zibar koja stoji iza kanala Ženski svijet, znanstvenica Doris Vukšić, Kristina Ivanuš, dobitnica nagrade Hermann Gmeiner, Anđela Jelić, psihologinja, spisateljica Emina Pršić, radijska voditeljica i motivacijska govornica Ivana Plechinger te doktorica i dermatologinja Dora Madiraca Glasović.

Većina žena, uključujući i nas u redakciji, sa slikanjem na platnu se srela prvi put.

Image

"Kažu da je važno jednom godišnje isprobati nešto što nikad niste, a ovo slikanje je to za mene. Rekla bih da sam antitalent za slikanje", rekla nam je odmah na početku Ivana Plechinger. S druge stane, Leonarda Lončar u slikanju je bila poput ribe u vodi te nam je pokazala kako i rukama može slikati.

Dva i pol sata uz puno smijeha i pitanja, proletjela su uz vodstvo Martine i Steve iz Paint&Winea. Martina koja je zbog ljubavi, točnije Steve, stigla u Hrvatsku od svih nas je u 2 i pol sata napravila prave umjetnice.

Atmosferu s partyja, ali i koje žene su inspiracija ovih uspješnim ženama pogledaj u videu.

Image

Našim gošćama zahvaljujemo na dolasku i odličnoj energiji kojom su nas napunile. Sretan vam Dan žena, ali i svaki drugi dan.

Image

I hvala OMNi-BiOTiC Flora plus+ i K18 maskama za kosu na podršci.