Ove dvije dame proslavile su trideset godina prijateljstva preslatkim zajedničkim tetovažama

Tko kaže da su tetovaže samo za mlađe ljude? Ove dame su predivnom gestom dokazale da su trajne uspomene na koži prekrasne u svim dobnim skupinama

Ove dvije dame proslavile su trideset godina prijateljstva preslatkim zajedničkim tetovažama

Prava prijateljstva jedna su najdragocjenijih stvari koje stječemo kroz život. Ona nam često pomažu da savladamo sve prepreke i lakše se nosimo s izazovima. Iskrene odnose može biti teško održati jer svačiji život priča drugačiju priču i može nas udaljiti od naših najmilijih. No, ove dvije dame uspjele su ostati najbolje prijateljice čak trideset godina i svoje su prijateljstvo ovjekovječile zajedničkim tetovažama stvari u kojoj najviše uživaju.


© thiagotostattoo / Instagram

Dvije prijateljice iz Brazila htjele su si pokloniti jednu stvar kojom će zauvijek zapečatiti svoje prijateljstvo. I koji je bolji način za to nego – zajedničke tetovaže. Shvatile su da će ovaj mali znak zauvijek biti uvučen pod njihovu kožu, baš kao i njihov odnos.

Ove Brazilke dugo su razmišljale o savršenoj tetovaži odučile da ona treba predstavljati nešto u čemu zajedno najviše uživaju. Tako su došle na ideju da tetoviraju dvije šalice kave, kao podsjetnik na njihovu omiljenu zajedničku aktivnost.

Image


Ovom su gestom dotakle srca mnogih pratitelja na Instagramu. Jesi li već razmišljala o tome da sama napraviš takav mali podsjetnik na svojoj koži? Kome bi ga posvetila?

Image

Tetovaže i piercinzi – gdje bole najmanje, a gdje najviše?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.