Odlične ideje za kreiranje praktičnog, a atraktivnog radnog kutka kod kuće

Inspiracija za uređenje šarmantnog kućnog ureda

Odlične ideje za kreiranje praktičnog, a atraktivnog radnog kutka kod kuće

Raditi od doma danas je postalo posve uobičajeno, a osim što je takav način rada mnogo fleksibilniji i ugodniji, kao prednost se ističe i to da sami i po vlastitom ukusu možemo kreirati radni prostor koji će biti inspirativan i ugodan. Povratak s godišnjih odmora obilježava i novi period, a upravo je jesensko vrijeme idealno za preuređenje interijera i kreiranje idealnog radnog prostora.  

Image

Dekor ideje: Kreirajte svoj savršeni kutak za opuštanje


Šarmantni radni kutak mogu kreirati i oni koji ne rade od doma, no ipak bi voljeli u svojoj kući ili stanu imati jedan takav prostor u kojem će obavljati određene zadatke ili pak projekte.


shimmer fallback


Unsplash

Rad od kuće velika je privilegija i osigurava mnogobrojne prednosti, a fleksibilno radno vrijeme samo je jedna od tih prednosti. Da bi radni kutak bio funkcionalan i praktičan, ali i estetski privlačan, valja ga urediti. Pritom je vrlo važno pronaći svoj stil uređenja koji će ti se sviđati i koji će odgovarati tvojim potrebama i preferencijama.

Ono što će ti biti potrebno su radni stol, udobna stolica i računalo te dodaci kao što su radna lampa, šalica za olovke i sl. Možeš na zid iznad radnog stola objesiti i okvir ili ploču na koju ćeš objesiti zanimljive i motivirajuće fotografije, postere i natpise te svoje 'to-do' liste.

S obzirom na to da je upravo Instagram jedna od najkorisnijih platformi koja danas mnogima služi za traženje inspiracije i motivacije prilikom uređenja interijera, mi smo tu pronašli nekoliko preslatko uređenih kućnih ureda, a otkrivamo ih u nastavku.
Foto: Unsplash, Instagram

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.