Douglas parfumerije proslavile 8. rođendan

Ekskluzivnim okupljanjem na tri lokacije Douglas parfumerije obilježile su osam uspješnih godina rada

Douglas parfumerije proslavile 8. rođendan

Douglas parfumerije ovog su vikenda imale veliki razlog za slavlje – povodom osam uspješnih godina rada organizirale su proslavu rođendana u Douglas parfumerijama u Arena centru u Zagrebu, Mall of Split u Splitu te u Supernova centru u Zadru. Kupce i uzvanike dočekala su zanimljiva događanja, fotkaona, promocije, kolo sreće i mnoštvo poklona iznenađenja.

U proteklih osam godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije postale su nezaobilazno mjesto kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu.

„Za narednu godinu planiramo još više osnažiti svoju poziciju na tržištu ljepote, kao i proširiti svoje usluge na zadovoljstvo svih naših kupaca, kao i onih koji će tek postati. Planiramo proširenje asortimana novim brandovima na hrvatskom tržištu uz fokus na online shop, mobilnu aplikaciju i naš Douglas program lojalnosti (Douglas kartica). Uz to krećemo u proširenje Douglas Collection proizvoda čime vjerujemo da ćemo potvrditi svoju kvalitetu i misiju da su Douglas parfumerije uistinu pravi svijet ljepote.“ izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, gđa. Adrijana Bokan te nastavila: „Čast nam je i izuzetno zadovoljstvo što je toliko ljudi odabralo upravo nas za ispunjenje svojih želja i snova. Zahvaljujući Vama idemo naprijed, za vaše i naše sretne korake u budućnost.“

Douglas parfumerije su još jednom dokazale iznimnu uspješnost i u stilu proslavile godine svog uspješnog rada.