35. Business Café u Zagrebu

Roditeljstvo i biznis, roditeljstvo kao biznis...

35. Business Café u Zagrebu

Svi koji imamo ili jednog dana planiramo djecu, želimo biti što bolji roditelji no ne i nauštrb toga da smo uspješni poduzetnici. Želimo oboje jer naše su firme često naše prve „bebe“.

Kako uskladiti zahtjeve modernog biznisa i sve izazove poduzetništva i istovremeno biti osviješten, moderan i dobar roditelj, ali i kako od tematike i izazova s kojima se nosimo u odgoju današnje djece napraviti dobar biznis tema je 35. Business Caféa u Zagrebu, koji će se održati 17. studenog 2016. u 18 h u restoranu Spoon, bivši Hypo centar, Slavonska avenija 6, drugi kat.

Gosti 35. Business Caféa u Zagrebu su Dijana Kobas Dešković, serijska poduzetnica, pokretačica internacionalnog MAMFORCE COMPANY © projekta www.mamforce.com koji je priznati znak za obiteljsku odgovornost i rodnu jednakost u cilju veće profitabilnosti poduzeća, jer Mamforce kompanije svojim zaposlenima olakšavaju usklađenje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravaju uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod.Image


Putem Skypea iz Splita će nam se pridružiti popularna Nada Bučević, poznata voditeljica Safari duha radionica za djecu i roditelje i autorica regionalnih bestsellera Dnevna doza NADAhnuća i Safari duha - Priče za buđenje mudrosti.

Iz Beograda u goste dolazi Nataša Vukičević, jedna od žena iza regionalnog projekta Roditeljstvo novog doba www.roditeljstvonovogdoba.com iza kojeg stoji niz korisnih inicijativa.

S nama su i dvije mame poduzetnice koje će kratko podijeliti svoja iskustva balansiranja poduzetništva i roditeljstva. Manuela Šola, vlasnica jedne od vodećih domaćih i regionalnih agencija za tržišno komuniciranje i PR – Komunikacijski laboratorij te Ana KuhanecBrašnović, autorica koncepta i studija Ana Sensual Fitness, obje mlade majke i obje poduzetnice više od 10 godina.

Svim ovim uspješnim ženama na Zagrebačkoj Business Café pozornici pridružit će se na kraju i Tomislav Kuljiš, osnivač i voditelj Centra za prirodno roditeljstvo i Integral Personal Development Centar and School koja djeluje u više gradova i zemalja.Image


Cijena ulaznice je 100 kn (u cijenu je uključena i kava), moguće ju je kupiti na licu mjesta prije početka ili online na linku: https://www.entrio.hr/event/35-business-cafe-u-zagrebu-roditeljstvo-i-biznis-roditeljstvo-kao-biznis-3640

Sve o Business Café druženjima malih poduzetnika saznajte na www.businesscafe.info

Sponzori Zagrebačkog izdanja Business Caféa su Falkensteiner Hotels&Residences, Nivea, Labud d.d., Wuestenrot stambena štedionica, Čuvar sjećanja, Home Exchange, knjigovodstveni servis Biro 59 i agencija za digitalni marketing Simpli.
Sponzor lokacije je restoran Spoon, a partneri Quantum ICT i Jabuka TV.
Sponzor 35. Business Caféa je dućan i webshop Male stvari.
Regionalni medijski pokrovitelji su portali media-marketing.com; intervju.net; bgonline.rs; samopozitivno.com, a nacionalni poslovni-savjetnik.com; naturala.hr; womeninadria.com


Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju