Iskaži se

Svaka mladenka bi te poželjela: 5 zlatnih pravila kako biti najbolja kuma na vjenčanju

Da je vjenčana kuma biti lako, vjenčana kuma bio bi svatko. Ako si se našla u ulozi vjenčane kume najboljoj prijateljici te trenutno pripremate njezinu svadbu, u nastavku saznaj kako da joj budeš najveća podrška i iskažeš se kao najbolja kuma na svijetu

samantha-gades-EzDd5mfoqdg-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Status vjenčane kume na svadbi svakako je prestižan. Ako te stoga prijateljica tražila da joj budeš kuma to znači da te cijeni, voli i da smatra kako se može osloniti na tebe, a to povjerenje ne smiješ prokockati. Iako svi znamo da je organizacija svadbenih proslava svakako stresna i nije jednostavna, tvoja je uloga u cijeloj priči dati sve od sebe i podržati mladenku na način na koji znaš i umiješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sve su divne

Pozvana si na ljetno vjenčanje? Odaberi jednu od ovih 15 high street haljina

Od toga da joj isplaniraš lijepu djevojačku zabavu, preko kupovine dara pa sve do pružanja emocionalne podrške u trenucima stresa i kriza - budi uz prijateljicu i nikad nemoj zaboraviti kako si ti vjenčana kuma, najbliža osoba od povjerenja mladenki.

Ukoliko te zanima kako da zacementiraš svoj status najbolje kume svih vremena, u nastavku pronađi pet pravila koja bi svakako trebala slijediti. Iako možda neće uvijek biti lako, daj sve od sebe i pokaži da si i najbolja prijateljica i najbolja kuma kakvu bi svatko poželio na svojoj svadbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.