Ženska strana s Marijom Pajić

Lucija Lugomer: 'Puno se priča o mentalnom zdravlju, ali malo se na tome radi!'

Naša najpoznatija plus size manekenka i influencerica na društvenim mrežama svakodnevno donosi sadržaj koji vjerno prati preko nekoliko stotina tisuća ljudi. No, i dalje uspijeva zadržati intimu u kojoj uživa sa suprugom Danijelom Grlićem i sinom kojeg ne izlaže medijskoj pozornosti. U emotivnom intervjuu, našoj Mariji Pajić otkrila je tajne svog zanata, brojne detalje iz privatnog života koje nismo znali, ali i osvrnula se na svoje djetinjstvo i odrastanje bez majke.

_DSC5162.jpg

"Divim se svom ocu jer je kao samohrani otac s dvoje maloljetne djece, od kojih je jedna djevojčica u najosjetljivijim godinama znao što činiti.“, ispričala je Lucija Lugomer gostujući u novoj epizodi 'Ženske strane s Marijom Pajić te se osvrnula i na brojne uspjehe koje je ostvarila u protekloj godini. 

"U 2022. godini sam izašla iz svoje comfort zone, okušala sam se u mnogo toga, dijete mi je progovorilo pa sam bila dosta emotivna, upoznala sam divne ljude i puno sam radila. Velik sam radoholičar i ne znam stati.“ – otkrila je u podcastu „Ženska strana s Marijom Pajić“ naša najpoznatija plus size manekenka.

shimmer fallback

"Da sam bila fokusirana na te negativne komentare, nikada ne bi danas bila tu. Ja sam izuzetno pozitivna, nikad se svog tijela nisam sramila i baš sam bila oduvijek primjer kako voljeti svoje tijelo, samo sam počela više pričati o tome.“ – nadodaje Lucija.

Image

Lana Klingor Mihić posve iskreno i otvoreno u 'Ženska strana s Marijom Pajić'

Nitko ju nije zaustavio na ulici, a za sve što ima morala se jako potruditi i naraditi.

"Baš sam se morala pomučiti, pričamo o Luciji s 19-20 godina i koja je gradila svoj identitet. Imam jako lijepa iskustva, svijet se više zainteresirao za mene nego ja za svijet. Britanski DailyMail je pokrenuo lavinu, tadašnji dečko – a moj današnji suprug me zezao. Bila sam baš tada nesvjesna svega, bio je period i vrlo poznate agencije iz Amerike koja je baš htjela da dođem tamo. Ali dogodio mi se život, sretno sam se zaljubila, ne bi mogla biti odvojena od svog tate i sami osjećaj da selim na drugi kontinent i njega ostavljam ovdje nije bila moguća. – otkrila je Lucija uz još brojne detalje iz njezina života koje do sada nismo znali.

"Nisam imala u planu baviti se ovime, samo sam voljela šminku i njegu lica. Kako sam rano izgubila mamu, tražila sam inspiraciju u brojnim ženama da mi budu primjer. Tu su mi uvelike pomogle društvene mreže pogotovo kada je u pitanju odijevanje, šminkanje i općenito sve te neke ženske stvari. Oduvijek sam vjerovala da će se život pobrinuti za mene. Pa sam tako bila i u pravo vrijeme na pravom mjestu.“

Planova ima mnogo, a prije svega će osluškivati sebe i svoje želje.

"Ako se ikada Instagram ugasi, bit ću jako zabrinuta, ali imam ja i plan B. Imam ja i plan C, ziheraš sam. Imam velike planove za 2023. zato što sam baš sebe slušala u 2022., nadam se da ću samo imati više hrabrosti.“

U razgovoru s našom Marijom, Lucija se prisjetila i svojih „početaka“, ali otkrila i da često odlazi psihologu kako bi radila na sebi.

shimmer fallback

"Prvi posao mi je bio čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca i baš sam uživala u tome. Vjerujem u život i sve se događa s razlogom, uvjerena sam u to. Mama me uvijek učila da ne bježim od odgovornosti, ona je lijepa stvar, uvijek se možeš işpričati. Jako puno ljudi priča o mentalnom zdravlju, ali jako malo ide. Svojedobno sam išla dvije i pol godine psihologu, mojoj Jeleni i sada kako je prošlo deset godina, osjetila sam potrebu da idem opet. Osjetila sam da je vrijeme da „pročačkam“ po sebi, puno plačem na tim „terapijama“ jer u suzama pronalazim veliko olakšanje. To je taj nježni dio mene kojeg se ne sramim, ne sramim se emocija i puno sam pisala o tome, možda nekada to nisam i trebala. Pogotovo kada sam imala izuzetno teška razdoblja u životu. Sada sam spremna za nove pobjede. – zaključila je Lucija.

Za koje pobjede i bez koja tri muškarca ne može zamisliti svoj život – doznajte u novoj epizodi podcasta „Ženska strana s Marijom Pajić“

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.