Ljeto stiže

'Tihi' treninzi od 15 minuta za savršeno oblikovanu stražnjicu: Osmislila ih je omiljena domaća trenerica

"Žena bez filtera i milosti s najboljim treninzima“, tako opisuju Suzanu oni koji godinama vježbaju s njom, a njene klijentice dobile su laskavi epitet 'hrvatskih Victoria's Secret anđelica'

IMG_9022.JPG

U dva tjedna ćete osjetiti promjenu, u četiri vidjeti, a u osam čuti.


Tako glasi jednadžba za sve vježbače, no dio njih odustane već na početku zbog često neugodnog izlaska iz 'zone komfora'. No ako s vama dvoranu dijeli jedna od najpopularnijih i najinspirativnijih domaćih trenerica Suzana Štimac, poznatija kao Suzana Moj Trener, brza transformacija je zajamčena, a dosljednost postaje vaše drugo ime.

Njenu neiscrpnu energiju, te poslovnu i životnu filozofiju brzo su prepoznale mnoge dame - influencerice, manekenke, pjevačice, doktorice i menadžerice, ali i muškarci, koji na treninge dolaze već od 6 ujutro.

Image

Nova gošća 'Ženske strane s Marijom Pajić' je fitness trenerica i samohrana majka Suzana Štimac

Upravo je ova predana poslovna žena i majka dvije kćeri začetnica ranojutarnjih treninga na domaćoj fitness sceni, te je vrlo jasna u svojim prioritetima: izgovori i kompromisi ne postoje, odustajanje nije opcija, a redovita fizička aktivnost pridonosi sveukupnoj psihičkoj stabilnosti i sreći.


Image

I njene društvene mreže koje prati upečatljiva crno-bijela estetika, svakodnevna su doza brutalne, ženske iskrenosti o usponima i padovima, te samodiscipline za sve kojima je potrebna. Suzana tako nije 'samo' trenerica, već i veliki motivator, posvećeni psiholog i odana prijateljica koja će vam brisati znoj i suze u najtežim danima, te neće dati da 'padnete'.

„Žena bez filtera i milosti s najboljim treninzima“, tako opisuju Suzanu oni koji godinama vježbaju s njom, a njene klijentice dobile su laskavi epitet 'hrvatskih Victoria's Secret anđelica'.


Unatoč tome što je njena dvorana bazirana u Zagrebu, omiljena trenerica s vojskom obožavatelja pronašla je način kako da i drugi dijelovi Hrvatske vježbaju s njom, ali i svi fitness entuzijasti van granica Lijepe naše.

Njen novi, upravo lansiran online izazov fokusiran je na najveću 'boljku' brojnih žena - stražnjicu, a sastoji se od 15 izazovnih treninga po 15 minuta s najučinkovitijim vježbama bez skakanja i rekvizita. To znači da ih možete odraditi bilo gdje i bilo kada, a da pritom nećete smetati ukućanima i susjedima.

Image

U cijenu Booty Challenge-a koji je uspješno testiran na Suzaninim vjernim vježbačicama, uključen je i jelovnik od 1500 kalorija uz koji ćete brže doći do željenih rezultata, kreiran za zaposlene žene kako bi im se olakšala svakodnevica.

Riječ je o zdravoj i izbalansiranoj prehrani s jednostavnim namirnicama uz naglasak na količinu proteina, ugljikohidrata i masti. Cijena izazova i menija je 20 eura, a prijaviti se možete na smtonline.hr. Nakon uplate su treninzi dostupni 30 dana, no trenirate kad god želite.

I ne zaboravite – mali napredak svakog dana dovodi do velikih rezultata.


Možda će te zanimati

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse

Image
ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke