Najbolje jutarnje vježbe za topljenje kilograma

Razbudite se uz ove odlične vježbe

Najbolje jutarnje vježbe za topljenje kilograma

Blagdani su iza nas, a vjerujemo kako je mnogima jedna od novogodišnjih odluka bila ona vezana uz vježbanje. 

Ako niste od onih koji vole grupno vježbanje ili pak teretanu, znajte da i kod kuće možete odraditi sasvim solidan trening koji će vas vratiti u formu i pomoći vam da se riješite tog viška kilograma. Sve što vam je potrebno su motivacija i jaka volja. 

Vježbanje ne samo da je dobro za mršavljenje, već ima i mnoge zdravstvene prednosti pa svakako razmislite o tome da ga uvrstite u svoje svakodnevnu rutinu. 

Želite li vježbati od doma, svakako istražite You Tube i pronađite kanale koji će najviše odgovarati vašim fitness ciljevima. Izbor je uistinu šarolik i bogat te je dostupno stvarno puno kvalitetnih kanala uz koje će vježbanje biti mnogo lakše i jednostavnije. 

Stručnjaci tvrde da je najbolje doba dana za vježbanje upravo jutro jer će se tada ostvariti najbolji rezultati, no to ne znači da trebate odustati od vježbanja ako niste u mogućnosti vježbati ujutro.  

Osim što poboljšavaju metabolizam i potiču probavu, jutarnje će vježbe također probuditi mišiće i održati zdravu razinu šećera u krvi. Osim toga, jutarnjim vježbanjem ćete potrošiti najviše kalorija, a dan ćete započeti svježe i puni energije. 

Na YouTube-u smo za vas pronašli nekoliko odličnih jutarnjih vježbi a favorite izdvajamo u nastavku…


Izvor: YouTube
Foto: Unsplash

8-minutni jutarnji trening za mršavljenje

Jutarnji trening za topljenje masnih naslaga

Kratki jutarnji trening za sve one koji nemaju vremena

Joga za razbuđivanje

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.