Manji trbuh ili bedra za samo par tjedana? Moguće!

U Poliklinici Milojević do vitke linije nakon blagdana uz Triactive plus tretman

Manji trbuh ili bedra za samo par tjedana? Moguće!

Božićni i novogodišnji blagdani su vrijeme kada se svi malo opuste s unosom viška kalorija. Purica s mlincima, sarma, francuska salata, kolači, samo su neke slasne delicije kojima većina nas nije mogla odoljeti proteklih nekoliko dana. Blagdani su iza nas i sigurno sve zanima kako se na najbrži mogući način riješiti viška kilograma. Ako želite manji trbuh ili bedra u samo nekoliko tjedana s Triactive plus tretmanom u Poliklinici Milojević ćete vratiti tijelo u željeni oblik.


Image


Triactive Plus je najbolja tehnologija na tržištu za nekirurško oblikovanje tijela i jedina koja postiže vidljive rezultate. Poliklinika Milojević tu tehnologiju je prva dovela u Hrvatsku i širu regiju, jer prva i jedina na tržištu objedinjuje 3 različite tehnologije: ultrazvuk, radiofre - kvenciju i laser. Triactive Plus koristi čak 6 različitih nastavaka na jednoj platformi tako da jednako efikasno tretira lice i tijelo. Aparatom se u samo 5 tretmana možete riješiti celulita, smanjiti obujam masnih naslaga (trbuh, ruke, bedra, podbradak, leđa itd.), zategnuti kožu (lice, trbuh, ruke, podbradak itd.), pomladiti kožu lica i tijela ili pak napraviti anti-aging lica. Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata, te pacijenti često izgube po par centimetara obujma u tretiranim regijama. Pacijenti su oduševljeni jer rezultati koji se postižu su fantastični. Odmah nakon jednog tretmana pacijenti gube 2-6 centimetra obujma na trbuhu, rukama, koža izgleda mekanije, ravnije. Koža na rukama se zateže, celulit nestaje, trbuh se smanjuje, i to sve nakon samo 5-10 tretmana, a tretmani se mogu raditi svaki tjedan. Postižu se daleko najbolji rezultati na tržištu kada usporedimo Triactive Plus sa drugim mašinama. Tretmani su ugodni i nema apsolutno nikakvih nuspojava. Laserska limfna drenaža otvara limfu i cirkulaciju te su suvišne masne naslage na ovaj način potjerane iz tijela. Ako brzo želite doći do vitke linije, onda je Triactive plus tretman u Poliklinici Milojevic najbolji izbor za vas.


Image


Filozofija poliklinike Milojević je  jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastoje oblikovati tretman prema željama svojih pacijenata.

Foto: Maja Kljajić