Horoskop i zavođenje

'Zavedi me': Horoskop zna kako ga možeš osvojiti

Svaki od horoskopskih znakova preferira određeni način zavođenja, a mi smo saznale koji su to

horoskopzavodenje.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Svatko od nas ima svoje tehnike zavođenja, kao i način na koji želimo biti zavedeni. Zavođenje je vještina koju koristimo za pronalaženje partnera, a kontaktom očima, dodirom i gestama dajemo do znanja drugoj osobi da smo zainteresirani za nju i da nam se sviđa.

Play logo
Image
Srodne duše prema horoskopu

'Power couple': Evo koji horoskopski znakovi su savršen par

No često se, u pokušaju da osvojimo srce osobe koja nam se sviđa, možemo zbuniti, i cijeli taj proces zavođenja može nam se učiniti kao nemoguća misija. Upravo zato, nije loše saznati koje tehnike zavođenja "pale" kod određenih osoba, a koje ne. Tu ti uvelike može pomoći astrologija, jer svaki od horoskopskih znakova preferira određeni način zavođenja.

Zvijezde ti mogu pomoći da saznaš više o svom potencijalnom partneru i naučiš kako privući njegovu pažnju i zadržati ga zauvijek - a evo koje tehnike zavođenja voli koji horoskopski znak.

Ovan

Ako ti se sviđa osoba u znaku Ovna, nikada ju nemoj "progoniti" i govoriti joj što bi trebala činiti, već budi "nedodirljiva". Ako želiš zavesti Ovna, moraš biti iskrena i reći mu što ti je na umu, no to ne znači da moraš otkriti svoje osjećaje u potpunosti. Ovan je lovac i zaintrigirat će ga tvoja nedostupnost i tajanstvena osobnost.

Play logo

Bik

Ako želiš privući nekoga rođenog pod znakom Bika, moraš biti vjerna, puna ljubavi i moraš ga pažljivo slušati. Daj mu komplimente, često mu laskaj i hrabri ga u svemu što radi - otkrij kakvu hranu i koju vrstu glazbe voli, no ne vrši pritisak na njega, jer to mrzi. Budi strpljiva i pokaži mu da ti se stvarno sviđa. Ali imaj na umu da je Bik osoba kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi.

Blizanci

Ako želiš zavesti osobu rođenu u znaku Blizanaca, imaj na umu da se oni lako zasite svega. Nasmij ga i pobrini se da se dobro zabavi kad je s tobom. Budi u toku sa svime što se događa u svijetu i budi mu dobar prijatelj. Također, budi mu stalni izazov, ali nikada ne budi posesivna i dosadna - oni to mrze. A ako naučiš kako ga zaintrigirati riječima, već si obavila pola posla.

Rak

Ova emocionalna i osjetljiva bića sanjaju o udvaranjima i romansi, a kad zavodiš Raka, budi nježna, topla, strpljiva, senzualna i, ono najvažnije, puna ljubavi. Moraš biti i dobra kuharica da bi osvojila njegovo srce. Uđite u intimni razgovor, podijeli s njim neka sjećanja i iskustva iz djetinjstva, a kada mu se otvoriš, počet će ti vjerovati.

Play logo

Lav

Ako osvojiš srce Lava, laskaj mu i cijelo mu vrijeme daj komplimente. Lavovi trebaju pažnju, pohvalu i skupe poklone. Oni se ističu u pobjedi, dok poraz i odbijanje štete njihovom egu, stoga neka Lav uz tebe uvijek bude vođa i pobjednik. Učini sve da shvati da si poželjna partnerica i neka uvijek bude u središtu pozornosti. A ako se uspiješ probiti do njegove ranjive strane koju nikome ne otkriva, možeš biti sigurna da si našla put do njegova srca.

Djevica

Perfekcionistu poput Djevice teško je udovoljiti, a ako ga želiš pridobiti, dopusti mu da ispravlja tvoje gramatičke pogreške u govoru i porukama i nauči prihvatiti neke kritike. Pažljivo ga slušaj kad govori o svojim problemima i kad shvati da ga prihvaćaš onakvim kakav jest, sa svim vrlinama i manama, možeš biti sigurna da si ga zavela.

Vaga

Ako ti se sviđa netko rođen u znaku Vage, neka se osjeća da uvijek trebaš njegov savjet. Pazi na njega i daj mu do znanja da i ti mrziš svađe i prepirke koliko i on. Ne traži od Vage da donosi odluke kada je to protiv njegove volje - oni su neodlučni i mrze da se na njih vrši pritisak da donesu odluku. Reci mu koliko je tvoj društveni život uzbudljiv i kako bi bilo lijepo kad biste se mogli češće viđati. Vage vole ljude koji su dragi i šarmantni te imaju dobre manire.

Play logo

Škorpion

Ako želiš privući Škorpiona, budi zavodljiva, ali bez pretjerivanja. Škorpioni vole uzbuđenje i izazove, stoga budi spremna otvoreno razgovarati o tome što ih uzbuđuje, jer ne vole sramežljive ljude. Znatiželjni su, pa svom Škorpionu ne dopusti da te brzo osvoji. Također, nikad mu ne pokazuj da si ljubomorna i ne budi previše dramatična, već mu pokaži da si jaka osoba kojom se ne može manipulirati.

Strijelac

Ako ti se sviđa Strijelac, moraš znati da njegova sveta sloboda ne smije biti ugrožena - Strijelac voli avanturu i zbog njegovog nemirnog duha teško će se prepustiti ozbiljnoj vezi. Pokaži mu da im možeš biti i prijatelj i ljubavnik i da možeš biti energična kao i on. Ne očekuj da će stvari ići onako kako si zamislila, jer oni mrze stereotipe, kako u vezama, tako i u životu.

Jarac

Ako je netko pažljiv i rezerviran što se tiče ljubavi, onda je to Jarac. On će te dugo strpljivo promatrati i kad bude siguran da želi ozbiljnu vezu, osvojit će tvoje srce. Ako želiš zavesti Jarca, budi prizemljena i razumna. Kada je riječ o odnosima, nemoj mu se odmah otvoriti i nikako ne kritiziraj njegovu obitelj, njegova uvjerenja ili način na koji vodi ljubav.

Play logo

Vodenjak

Kada zavodiš Vodenjaka, morat ćeš prvo angažirati um, a zatim tijelo. Vodenjaci su slobodnog duha, pa tvoja tehnika zavođenja mora biti pažljivo isplanirana. Pohvali njegove ambicije, ohrabri ga i pomozi mu da ostvari svoje snove. Nikada ga nemoj pokušavati vezati za određeno mjesto ili vrijeme i nemoj prerano nagovještavati da želiš ozbiljnu vezu jer ga to može uplašiti - on voli svoju slobodu i tražit će neovisnog i samopouzdanog partnera koji ga neće gušiti posesivnošću.

Ribe

Osobe rođene pod znakom Ribe traže posvećenog i romantičnog partnera. Preosjetljive su, zato na početku udvaranja moraš biti postojana, nježna i praktična. Ne zaboravi biti romantična i smisli način da mu dokažeš da staromodna ljubav još uvijek postoji. Pokaži mu da te nije sram plakati gledajući tužne filmove, čitati poeziju u krevetu i da voliš djecu i životinje. Preskoči razgovor s Ribama - podijeli s njima svoje najveće snove i nikada nemoj povrijediti njihove osjećaje, jer ako to učiniš, oni ti vjerojatno nikad neće oprostiti.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.