Wedding Expo za zaljubljene u Westgateu

Najveći regionalni sajam vjenčanja

Wedding Expo za zaljubljene u Westgateu

Želite vjenčanje iz snova, a ne znate odakle početi? Uputite se na Wedding Expo u Westgate Shopping City u razdoblju od 14. do 16. listopada, zavirite u ponudu naših izlagača i olakšajte si organizaciju najvažnijeg dana u životu. Najljepši i najveći sajam vjenčanja u regiji okuplja profesionalce u industriji vjenčanja koji će zaljubljenim parovima pomoći stručnim savjetima, bogatom ponudom, mnogobrojnim popustima i velikim iskustvom.

Na najromantičnijem sajmu u Westgateu uz Late Night Shopping više od 130 izlagača predstavit će svoju ponudu. Zaljubljeni parovi moći će pogledati najnovije modele vjenčanica i odijela, novitete iz svijeta slastica i gastronomije, dekoracije, zlatarstva, svadbenih sala, glazbe, fotografije i video produkcije.


Image


U nedjelju 16. listopada ne propustite najatraktivniji dio sajma, modnu reviju domaćih i stranih dizajnera. Pogledajte kako izgledaju vjenčanice dizajnera visoke mode te pronađite inspiraciju za svoj najvažniji dan!

Ulaz na Wedding Expo je besplatan pa povedite sa sobom sve svoje modne savjetnice koje želite uz sebe dok birate svoju najposebniju haljinu te ne zaboravite na Westgateov Facebook natječaj „Osvoji vjenčanicu“ u kojem će najsretnija buduća mladenka osvojiti najam vjenčanice po izboru.


Image


Vidimo se na Wedding Expu u Westgateu!