Tjedni horoskop

Tjedna astro prognoza: Koga će pratit sreća?

Tjedni horoskop od 22 do 28. veljače kaže kako će najviše sreće imati Škorpion, Vaga i Jarac

Tjedni horoskop
Foto: www.profimedia.hr

Došao nam je zadnji tjedan u veljači, najkraćem mjesecu 2021. Što su ti pripremile zvijezde, nešto dobro ili nešto loše? Pročitaj kakav te tjedan čeka.

Ovan

LJUBAV: Možda si  očekivali nešto drugo od onog što živiš i osjećaš, no to je samo djelomična i prolazna zbrka s kojom se trebaš suočiti na vješt način. Uz malo truda, ti ćeš izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćeš  se mjeriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne inzistiraj na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumijeti. Izdrži. Nećeš čekati dugo. Tvoji  šefovi imat će velike apetite, ali ti se to neće svidjeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštaj se uz dobru glazbu. OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Bik

LJUBAV: Oslobodi se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer ti  pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budi mudra i staložena koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što si  riješila jedan problem, radit ćeš raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budi budna i osloni se na vlastitu samokontrolu. Također ne postavlja suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetaj prije spavanja. San će biti kvalitetniji.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Blizanci

LJUBAV: One koje su još same još uvijek će čekati svog princa na bijelom konju, ali će polako shvaćati da ga nema niotkuda. To će vjerojatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Preispitaj svoja očekivanja.

KARIJERA: Da bi poboljšala ono što radiš, moraš se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to misliš za sebe. Poradi na vlastitoj analizi i sve će ti biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako si šefica.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neke će putovati. Veseli se.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Rak

LJUBAV: Mnoge će provjerenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaš osvojiti katkad će te blokirati, ali ne trajnije. Bit će uspona i padova, a samo o upornosti ovisi hoćeš li ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemoj se potpuno eksponirati, ali možeš raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekaj svojih pet minuta. Ako ti  je teško, okruži se vedrim ljudima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neke će se zainteresirati za fotografiju.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Lav

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdrži, a najviše zato jer od sredine tjedna počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mjesto. Uz uvjet da ih ne forsiraš.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali bit će sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćeš osjetiti i kako ti se vraća snaga. Postaješ učinkovitija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad znaš kako se može živjeti kvalitetnije.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Djevica

LJUBAV: Još par dana imat ćeš osjećaj kao da te  ljubav mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćeš biti u poziciji da braniš ono što si postigla.

KARIJERA: Intenzivirat će se komunikacije i kontakti sa suradnicima iz drugih gradova. Možda ćeš  i putovati. Sve će ti  podići samopouzdanje, pa ćeš raditi predanije i vući smjelije poteze. Bit će i onih koje će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćeš se više kretati što je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Vaga

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost bit će tvoji aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćeš za druge biti neuhvatljiva. Ipak, predaj se onom kog voliš, a najviše zato da kasnije ne bi zažalila. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: One koji su se iskreno preispitale, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. Isto bi im moglo donijeti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVJET: Surađuj s neizbježnim.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Škorpion

LJUBAV: Oni koji vole voljet će intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Vjerojatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smjelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Bit će nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to veseli.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća su ugodna putovanja.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

Strijelac

LJUBAV: Možda će ti izgledati kao da ti ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će te živcirati i rastužiti. Trebaš shvatiti da nije sve u tvom nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni tvoja ljubavna meta.

KARIJERA: Nećeš zapostaviti niti jednu sitnicu. Tvoja  preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćeš priliku pokazati koliko si jedinstvena. Razmišljat ćeš o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je malo veći financijski dobitak.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Jarac

LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćeš se osjećati usamljeno. Mnoge će uživati u tvom društvu, a na tebi je da pametno biraš. Već vezani će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, ti si ona koji uvjerava sve druge oko sebe da može. To ćeš ovih dana i pokazati i dokazati. Drži se onog što si zamislila i provedi to u djelo bez skretanja s puta. Tvoja hrabrost će donijeti rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi na sport koji te veseli.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Vodenjak

LJUBAV: Tvoja potreba za sigurnošću bit će jaka. Zato će mnoge pristajati i na kompromise. Ipak, shvatit ćeš da ne postoji garancija ni za što na svijetu, pa će te ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavit ćeš se prema ljubavi na nov način.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćeš prebacivati na financijske teme jer će o njima ovisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možeš zavrtjeti nešto u spomenutom smislu. Mnoge će profitirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj žuriti, prvo sagledaj s čim raspolažeš.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Ribe

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćeš u zanimljivom društvu koje će te zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćeš nadilaziti zajedno kroz humor i šale. One koje su još same bit će otvorene za nove ljude koje će rado prihvaćati.

KARIJERA: Tvoj poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što si postigla, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neke će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerojatno će se tvoji snovi intenzivirati.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z  4