Pretplatničke kutije iznenađenja sve su popularnije, donosimo ti pet najzanimljivijih

Izdvojile smo nekoliko nama najzanimljivijih pretplatničkih kutija koje ti donose iznenađenja na vlastiti prag

Pretplatničke kutije iznenađenja sve su popularnije, donosimo ti pet najzanimljivijih

Pretplatničke kutije u svijetu su već dugo vremena hit, no nedavno su potencijal prepoznali i domaći poduzetnici. Tako su nastale kutije poput BeautyBox i Book box koje ti donose proizvode na kućni prag. Ako još ne znaš o čemu je riječ, pretplatničke kutije su koncept osmišljen tako da svaki mjesec na tvoju adresu dolazi kutija s proizvodima iz određene kategorije. Ono što je posebno je to što je sadržaj kutije iznenađenje, a vrijednost proizvoda obično iznosi duplo više nego cijena same kutije.

Image

Stigle su proljetne 'shopper' torbe u Zaru: Izabrale smo 15 zanimljivih modela


Podrži domaće poduzetnike i naruči neku od navedenih kutija ili se odvaži i isprobaj jedinstvene japanske slastice. A ako ne za sebe, možda bi mogla naručiti iznenađenje za svog ljubimca. Osjećat ćeš se kao da ti svaki mjesec stiže rođendanski poklon

Present!!! GIF from Gift GIFs


BeautyBox

BeautyBox nudi mjesečnu pretplatu na kutiju u kojoj se nalaze uzorci i kozmetički proizvodi originalne veličine. Moguće je kupiti kutiju jednokratno ili se pretplatiti na 3, 6 ili 12 mjeseci. Kutija na tvoju adresu stiže krajem mjeseca, a sadržaj koji ćeš taj mjesec dobiti je tajna. No uvijek možeš vidjeti što je bilo u kutiji od prošlog mjeseca. Vrijednost sadržaja je minimalno duplo veći od cijene koju su platila. Jednokratna cijena kutije je 99 kuna, dok je cijena pojedinačne kutije u pretplati 89 kuna. 

Više možeš saznati ovdje.

Book box, Hoću Knjigu

Trgovina Hoću Knjigu pokrenula je vlastitu pretplatu na kutiju koja svakog drugog mjeseca na tvoj prag donosi novu knjigu i mnoštvo sitnica iznenađenja koje će obradovati svakog knjigoljupca. Možeš birati između četiri vrste kutija koje predstavljaju četiri različita žanra – ljubavni ili kriminalistički roman, triler ili znanstvenofantastično djelo. Cijene se kreću od 249 do 1399 kuna, ovisno o vrsti pretplate koju odabereš.

Više možeš saznati ovdje.

Karibu Kaaawa kutija kave

Želiš svaki mjesec isprobati novu i jedinstvenu kavu iz cijelog svijeta? Onda je ovo kutija za tebe. Karibu Kaaawa donosi kvalitetnu svježe mljevenu kavu iz pržionica diljem Europe na tvoj prag. Možeš se pretplatiti na 3, 6 ili 12 mjeseci, a početna cijena iznosi 240 kuna. A da bi stvar bila još bolja, iza ovog jedinstvenog koncepta stoje dvije poduzetnice.

Više možeš saznati ovdje

TokyoTreat

Ova je kutija odlična za ljubitelje Japana i japanske kulture, ali i za sve one koji se osjećaju avanturistički. TokyoTreat na tvoju adresu šalje razne japanske slatkiše i napitke koji su potpuno drugačiji od onih na koje si navikla. Kutije su tematski osmišljene tako da svaki mjesec možeš očekivati kutiju prilagođenu godišnjem dobu. Cijene se kreću od 200 kuna. 

Više možeš saznati ovdje

BarkBox

Ova kutija namijenjena je tvom četveronožnom prijatelju. U njoj ćeš svaki mjesec dobiti hranu, poslastice i igračke prilagođene težini i veličini tvog psa. Razveseli svog ljubimca svaki mjesec novim tematskim paketom. Cijene se kreću od 150 do 210 kuna.

Više možeš saznati ovdje.