PROŽDRLJIVAC ILI GURMAN?

Ovom je horoskopskom znaku hrana na prvom mjestu

Tko je najveći ljubitelj hrane? Radi li se o proždrljivcu ili apsolutnom gurmanu koji ne može živjeti bez dobre hrane

fff.png
Foto: Freepik

Svi trebaju jesti, ali za neke ljude hrana je manje potreba, a više stil života. Ususret novoj sezoni "Večere za 5 na selu" istražili smo koji je horoskopski znak najveći gurman!

BIK

Znate što bik voli? Hranu. To je horoskopski stereotip samo zato jer je i istina. Muškarce i žene rođene u znaku bika privlače materijalne stvari, one koje mogu osjetiti, dodirnuti, ali i - pojesti. I to je najveći razlog zašto bik apsolutno voli hranu i uživa u njoj. No koliko god oni voljeli jesti, toliko su i izbirljivi jer će pojesti samo izuzetno ukusno jelo. To bi značilo da koliko god se bik veselio restoranu ili nekom događaju gdje bi mogao omastiti brk, htjet će unaprijed znati što se poslužuje.

Ako nije utješno i ukusno, bik ne želi ništa s tim. Iako ovi simpatični bikovi često izbjegavaju probati bilo što izvan svoje zone udobnosti, oni imaju super visoke standarde za klasike. Prepuštanje je ključno za ove prizemljene zemljane znakove, stoga ponesite kremaste umake, bogate deserte i skupe boce prirodnog vina.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.