Play logo
Numerologija za siječanj

Numerologija za siječanj 2023.: Otkrij što te čeka na temelju prvog slova imena

Što te čeka ovog mjeseca kada su u pitanju posao, financije, ljubav i zdravlje? U nastavku otkrij što je siječanj 2023. pripremio za tebe na temelju prvog slova tvog imena

numerologija-siječanj.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Prvi mjesec 2023. godine konačno je tu i možda si već napravila planove kako najbolje iskoristiti siječanj, no postoji bezbroj čimbenika koji mogu utjecati na tvoje planove i promijeniti ih. Dok razmišljaš o novogodišnjim odlukama i ciljevima za ovu godinu, nije loše provjeriti i što je to svemir pripremio za tebe, i to na temelju prvog slova tvog imena.

Play logo

Numerološka predviđanja za siječanj 2023. mogu ti na temelju prvog slova tvog imena otkriti što te ovog mjeseca očekuje na polju posla, financija, ljubavi i zdravlja i na taj te način pripremiti kako bi znala što možeš očekivati od prvog mjeseca u godini. Nekima se smiješi novi posao, neki će biti u financijskim problemima, a neki će uskoro možda i pred oltar. U nastavku otkrij što tebe čeka.

Broj 1 (ako je prvo slovo tvog imena A, I ili J)

Oni koji traže posao uskoro će čuti dobre vijesti, a oni koji rade dobit će priznanje, ali moraju se čuvati ljubomornih kolega. Tijekom druge polovice mjeseca neočekivani gubici poremetit će tvoje financije pa ostani oprezna kada su u pitanju trošenje novca i krediti. Samci će se posvetiti novoj osobi u svom životu, a parovi će se nositi s nesporazumima i razlikama u odnosu - počnite razgovarati o tome ili će stvari krenuti naopako. A posebnu pažnju posveti svom zdravlju ovog mjeseca - odvoji vrijeme za odmor i izliječi sve bolesti prije nego što se vratiš na posao.

Izvor: Unsplash

Broj 2 (ako je prvo slovo tvog imena B, K ili R)

Primamljiva ponuda posla otklonit će nemir i stres onima koji neumorno traže posao, a zaposlene čeka promaknuće. Također ćeš biti zadovoljna stanjem svog bankovnog računa u siječnju, no pripazi na neke neočekivane troškove. One koji su slobodni netko će konačno natjerati da ponovno povjeruju u ljubav, a parovi se ovog mjeseca mogu naći u krizi. Kada je u pitanju zdravlje, problemi s probavom natjerat će te da preispitaš svoju prehranu - počni se zdravije hraniti i nikako ne zaboravi na hidrataciju!

Play logo
Izvor: Unsplash

Broj 3 (ako je prvo slovo tvog imena C, L ili S)

Povećani prihodi i uspješne suradnje čekaju te na poslu ovog mjeseca. No, pripazi, jer bi mogla ući u rasprave i sukobe sa svojim šefovima. A oni koji traže posao, mogli bi ga i dobiti. Kada je riječ o financijama, podnošenje zahtjeva za kredit ugrozit će tvoju financijsku stabilnost. Parovi će otkriti da se privlačnost među njima ponovno pojavila, a u životu samaca neće se dogoditi ništa posebno - možda idućeg mjeseca. Ne budi pod stresom, jer to može dovesti do zdravstvenih problema sa srcem, a samo je pravilan odmor dugoročna preventiva.

Izvor: Unsplash

Broj 4 (ako je prvo slovo tvog imena D, M ili T)

Sjajan mjesec očekuje one zaposlene s velikim postignućima i promaknućima, a posrećit će se i osobama koje traže posao. Prihodi će držati tvoj bankovni račun punim, a dugoročna ulaganja, umjesto kratkoročnih shema brze zarade bit će isplativija. Kada govorimo o ljubavi, mogli bi se probuditi osjećaji prema nekome koga si neočekivano upoznala, a ako si u vezi, vaša će ljubav procvjetati. Također, budući da si sklona stresu, neka ti meditacija postane svakodnevna praksa.

Izvor: Unsplash

Broj 5 (ako je prvo slovo tvog imena E, H ili N)

Oni koji se pripremaju za planove širenja poslovanja suočit će se s ozbiljnom konkurencijom na tržištu. Kada su financije u pitanju, obavezno napravi plan štednje za ovu godinu - smanji svoje troškove i usredotoči se isključivo na ono što je potrebno. Samci će primijetiti da su svojoj simpatiji "zapeli" za oko, a parovi će se odlučiti na neke velike korake u svojoj vezi, poput braka. A kada govorimo o zdravlju, imat ćeš problema sa želucem, no pripazi, jer bi odlazak na strogu dijetu mogao imati više štete nego koristi.

Play logo
Izvor: Unsplash

Broj 6 (ako je prvo slovo tvog imena U, V ili Ž)

Oni koji traže posao susrest će se s mogućnošću posla koji bi im mogao promijeniti život. Provjeri svoje kredite, poreze i ulaganja ovog mjeseca jer siječanj nije povoljan mjesec za tvoje financije, pa izbjegavaj i posuđivanje novca. Mogućnosti da se bivši partner ponovno pojavi u tvom životu su velike. Ipak, budi oprezna, a slični problemi iz prošlosti pojavit će se i kod parova. Ozljede vrebaju, pa i tu budi oprezna, a bolovi u zglobovima, problemi s koljenima i zdravstvene tegobe mogli bi te natjerati da posjetiš liječnika.

Izvor: Unsplash

Broj 7 (ako je prvo slovo tvog imena O, Z ili LJ)

Za poduzetnike je ovaj mjesec sav u znaku rasta. Oni koji rade uživat će u promaknuću, a oni koji traže posao usavršit će svoje vještine i biti nagrađeni velikom ponudom za posao. Druga polovica mjeseca ići će ti u prilog kada su u pitanju financije. Samci će uživati u pažnji drugih, a parove možda čekaju i planovi za vjenčanje. Osobama s ovim brojem mjesec siječanj bit će dobar kada je zdravlje u pitanju, a svi zdravstveni problemi koji su te mučili sada će nestati.

Izvor: Unsplash

Broj 8 (ako je prvo slovo tvog imena F, G ili P)

Budi oprezna na poslu, jer bi ljubomorni suradnici mogli stvoriti zamke na tvom putu do uspjeha, a ako tražiš posao, snovi bi ti se konačno mogli ostvariti. Imaj uvid u svoje troškove, jer te ovog mjeseca čeka velika financijska nestabilnost. Samci će upoznati neke zanimljive ljude, a među parovima bi mogle izbiti svađe, pa je zdrava komunikacija jedini izlaz. Kvalitetan san, zdrava prehrana i briga za mentalno zdravlje neophodni su za tebe ovog mjeseca kada je zdravlje u pitanju.

Play logo
Izvor: Unsplash
Play logo