Numerologija za siječanj

Numerologija za siječanj 2023.: Otkrij što te čeka na temelju prvog slova imena

Što te čeka ovog mjeseca kada su u pitanju posao, financije, ljubav i zdravlje? U nastavku otkrij što je siječanj 2023. pripremio za tebe na temelju prvog slova tvog imena

numerologija-siječanj.jpg
Foto: Pexels

Prvi mjesec 2023. godine konačno je tu i možda si već napravila planove kako najbolje iskoristiti siječanj, no postoji bezbroj čimbenika koji mogu utjecati na tvoje planove i promijeniti ih. Dok razmišljaš o novogodišnjim odlukama i ciljevima za ovu godinu, nije loše provjeriti i što je to svemir pripremio za tebe, i to na temelju prvog slova tvog imena.


Image
Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za siječanj 2023.: Prvi mjesec u godini donosi nam puno pozitive

Numerološka predviđanja za siječanj 2023. mogu ti na temelju prvog slova tvog imena otkriti što te ovog mjeseca očekuje na polju posla, financija, ljubavi i zdravlja i na taj te način pripremiti kako bi znala što možeš očekivati od prvog mjeseca u godini. Nekima se smiješi novi posao, neki će biti u financijskim problemima, a neki će uskoro možda i pred oltar. U nastavku otkrij što tebe čeka.

Broj 1 (ako je prvo slovo tvog imena A, I ili J)

Oni koji traže posao uskoro će čuti dobre vijesti, a oni koji rade dobit će priznanje, ali moraju se čuvati ljubomornih kolega. Tijekom druge polovice mjeseca neočekivani gubici poremetit će tvoje financije pa ostani oprezna kada su u pitanju trošenje novca i krediti. Samci će se posvetiti novoj osobi u svom životu, a parovi će se nositi s nesporazumima i razlikama u odnosu - počnite razgovarati o tome ili će stvari krenuti naopako. A posebnu pažnju posveti svom zdravlju ovog mjeseca - odvoji vrijeme za odmor i izliječi sve bolesti prije nego što se vratiš na posao.

Image
Foto: Unsplash

Broj 2 (ako je prvo slovo tvog imena B, K ili R)

Primamljiva ponuda posla otklonit će nemir i stres onima koji neumorno traže posao, a zaposlene čeka promaknuće. Također ćeš biti zadovoljna stanjem svog bankovnog računa u siječnju, no pripazi na neke neočekivane troškove. One koji su slobodni netko će konačno natjerati da ponovno povjeruju u ljubav, a parovi se ovog mjeseca mogu naći u krizi. Kada je u pitanju zdravlje, problemi s probavom natjerat će te da preispitaš svoju prehranu - počni se zdravije hraniti i nikako ne zaboravi na hidrataciju!


Image
Foto: Unsplash

Broj 3 (ako je prvo slovo tvog imena C, L ili S)

Povećani prihodi i uspješne suradnje čekaju te na poslu ovog mjeseca. No, pripazi, jer bi mogla ući u rasprave i sukobe sa svojim šefovima. A oni koji traže posao, mogli bi ga i dobiti. Kada je riječ o financijama, podnošenje zahtjeva za kredit ugrozit će tvoju financijsku stabilnost. Parovi će otkriti da se privlačnost među njima ponovno pojavila, a u životu samaca neće se dogoditi ništa posebno - možda idućeg mjeseca. Ne budi pod stresom, jer to može dovesti do zdravstvenih problema sa srcem, a samo je pravilan odmor dugoročna preventiva.

Image
Foto: Unsplash

Broj 4 (ako je prvo slovo tvog imena D, M ili T)

Sjajan mjesec očekuje one zaposlene s velikim postignućima i promaknućima, a posrećit će se i osobama koje traže posao. Prihodi će držati tvoj bankovni račun punim, a dugoročna ulaganja, umjesto kratkoročnih shema brze zarade bit će isplativija. Kada govorimo o ljubavi, mogli bi se probuditi osjećaji prema nekome koga si neočekivano upoznala, a ako si u vezi, vaša će ljubav procvjetati. Također, budući da si sklona stresu, neka ti meditacija postane svakodnevna praksa.

Image
Foto: Unsplash

Broj 5 (ako je prvo slovo tvog imena E, H ili N)

Oni koji se pripremaju za planove širenja poslovanja suočit će se s ozbiljnom konkurencijom na tržištu. Kada su financije u pitanju, obavezno napravi plan štednje za ovu godinu - smanji svoje troškove i usredotoči se isključivo na ono što je potrebno. Samci će primijetiti da su svojoj simpatiji "zapeli" za oko, a parovi će se odlučiti na neke velike korake u svojoj vezi, poput braka. A kada govorimo o zdravlju, imat ćeš problema sa želucem, no pripazi, jer bi odlazak na strogu dijetu mogao imati više štete nego koristi.

Image
Foto: Unsplash

Broj 6 (ako je prvo slovo tvog imena U, V ili Ž)

Oni koji traže posao susrest će se s mogućnošću posla koji bi im mogao promijeniti život. Provjeri svoje kredite, poreze i ulaganja ovog mjeseca jer siječanj nije povoljan mjesec za tvoje financije, pa izbjegavaj i posuđivanje novca. Mogućnosti da se bivši partner ponovno pojavi u tvom životu su velike. Ipak, budi oprezna, a slični problemi iz prošlosti pojavit će se i kod parova. Ozljede vrebaju, pa i tu budi oprezna, a bolovi u zglobovima, problemi s koljenima i zdravstvene tegobe mogli bi te natjerati da posjetiš liječnika.

Image
Foto: Unsplash

Broj 7 (ako je prvo slovo tvog imena O, Z ili LJ)

Za poduzetnike je ovaj mjesec sav u znaku rasta. Oni koji rade uživat će u promaknuću, a oni koji traže posao usavršit će svoje vještine i biti nagrađeni velikom ponudom za posao. Druga polovica mjeseca ići će ti u prilog kada su u pitanju financije. Samci će uživati u pažnji drugih, a parove možda čekaju i planovi za vjenčanje. Osobama s ovim brojem mjesec siječanj bit će dobar kada je zdravlje u pitanju, a svi zdravstveni problemi koji su te mučili sada će nestati.

Image
Foto: Unsplash

Broj 8 (ako je prvo slovo tvog imena F, G ili P)

Budi oprezna na poslu, jer bi ljubomorni suradnici mogli stvoriti zamke na tvom putu do uspjeha, a ako tražiš posao, snovi bi ti se konačno mogli ostvariti. Imaj uvid u svoje troškove, jer te ovog mjeseca čeka velika financijska nestabilnost. Samci će upoznati neke zanimljive ljude, a među parovima bi mogle izbiti svađe, pa je zdrava komunikacija jedini izlaz. Kvalitetan san, zdrava prehrana i briga za mentalno zdravlje neophodni su za tebe ovog mjeseca kada je zdravlje u pitanju.

Image
Foto: Unsplash

Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!