Play logo

Najslađi prizor dana i dokaz da ljubav ne poznaje granice: Djevojčica pronašla način kako da zagrli baku i djeda

Želja da ih zagrli je bila toliko velika da je ovu curicu pretvorila u inovatoricu. Tko zna kakvi je još sjajni izumi čekaju u životu

Najslađi prizor dana i dokaz da ljubav ne poznaje granice: Djevojčica pronašla način kako da zagrli baku i djeda
Play logo

Dodir i blizinu drugog čovjeka možemo svrstati u osnovnu ljudsku potrebu, a koliko su bitni osjetila si kroz posljednja dva mjeseca kada ti su ti bili uskraćeni. I dalje se ne smijemo grliti, no jedna djevojčica iz Kalifornije pronašla je način kako da ipak zagrli svoju baku i djeda, a da im pritom ne ugrozi zdravlje.

Play logo


Malena inovatorica, otkriva njezina mama Lindsay OKray za ABC News, je provela dane i dane smišljajući rješenje u želji da što prije zagrli svog djeda i svoju baku. Došla je do genijalne ideje "zastora za grljenje", a kako bi je realizirala iskoristila je kupaonski zastor.Uz pomoć pištolja za ljepilo i plastičnih tanjura, malena je napravila "Zastor za grljenje" tako što je probušila otvore za ruke, s jedne i druge strane plastičnog zastora, na njih fiksirala obruče od plastičnih tanjura i dodala dijelove zastora u koje će ona s jedne strane, a njezini najmiliji s druge strane, staviti ruke. Pageini roditelji pričvrstili su "Zastor za grljenje" na vrata kuće u kojoj žive baka i djed. 

Ganutljivi trenutak u kojem djevojčicu konačno, nakon dugo vremena, njezini baka Carol i djed Greg primaju u naručje, mama desetogodišnjakinje podijelila je na Facebooku, a objava je u trenu postala viralna i izazvala brojne pozitivne komentare. Roditelji malene Paige mogu biti ponosni na svoju djevojčicu!


Play logo
Play logo