Monica Bellucci sve je ljepša s godinama: otkrile smo tajne njezine bezvremenske ljepote

Ljepotica koja se ne boji starenja ima par tajni koje su zaslužne za njezin seksipil

Monica Bellucci sve je ljepša s godinama: otkrile smo tajne njezine bezvremenske ljepote

Monica Bellucci sinonim je za iznimnu ljepotu i seksepil. I dok se njezine vršnjakinje (Monici su 54) svim silama bore protiv prirode, unaprijed gubeći bitku, Monica je s godinama sve ljepša.

Ženstvenost joj dobro stoji

Zanosnija je od mnogih mlađih žena, iako ne voli sport i ne pazi što jede. Njezina ljepota velikim dijelom dolazi iznutra. Sigurna je u sebe, uživa u svojoj ženstvenosti i ponosna je na talijanske korijene.

Ljepota dolazi iznutra

"Tajna ljepote krije se u ženstvenosti. Naš život i naše iskustvo reflektira se na našim licima i tijelu", izjavila je jednom prilikom Monica u intervjuu za Daily Mail

Ali je i ruž bitan

"Oduvijek sam voljela nositi ruž. Tu ljubav žena nasljeđuje od majke i bake. Tako je prirodno kada žena uzme ogledalce i namaže usne... Imam pune usne, ali su suhe pa ih moram stalno vlažiti. Usne su vrlo važne. Njima govorimo, jedemo i ljubimo se ", dodaje Monica.

Kao i njegovana kosa

Monica nikada ne koristi sušilo za kosu. Pere ju jednom do dvaput tjedno i umjesto maske koristi maslinovo ulje

U životu treba uživati, a hrana je jedan od najboljih načina

"Ja sam Talijanka i u genima mi je da volim uživati u hrani. Volim sve jesti, ali najviše uživam u talijanskoj hrani", otkriva Bellucci. Najvažnije je, kada govorimo o hrani, ne osjećati se krivima kada nešto pojedemo. Ako za snimanje treba smršavjeti nekoliko kilograma, Monica će smanjiti porcije i bazirati prehranu na ribi, mesu i povrću

Nije bila sportski tip, ali to se promijenilo

Talijanska će glumica bez sustezanja reći da nije ljubitelj sporta i da joj nije bio bitan do rođenja druge kćeri, u 45. godini života. Danas pliva četiri puta tjedno i svakodnevno prakticira jogu.

Sreće je najvažnija

Bellucci će za sebe će reći da je optimist, da voli život i živi u trenutku. Najveća sreća su joj njezine kćeri i obitelj. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.