Napokon se malo lakše diše!

Mjesečni horoskop za lipanj 2023. - nekima će ovo biti najsretniji mjesec u godini

Dobrodošla u svoj horoskop za lipanj 2023.! Odmah na početku možemo ti otkriti da je pred nama pozitivno razdoblje, a za neke horoskopske znakove i najsretniji mjesec u cijeloj godini

profimedia-0444377652.jpg
Foto: Profimedia.hr

Bez retrogradnih planeta na nebu ili bilo kakve orkestrirane rezonancije između ključnih planeta, prva trećina lipnja za većinu nas će biti mjesec za poželjeti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već 1. lipnja mogao bi biti dan koji će neki pamtiti zauvijek! Naime, prvog dana čipnja se Jupiter približava lunarnom čvoru sudbine, što bi će se za neke manifestirati u obliku velike pomoći 'odozgo', a tijekom cijelog mjeseca, Jupiter će također surađivati sa Saturnom, što bi moglo značiti da će mnogi od nas dobiti dobre vijesti u obliku novih poslova, novih prilika za razvoj karijere i općenito novih prilika u životu.

shimmer fallback

Također, obrati pozornost na sve što se događa oko 5. lipnja, posebno u vezi s nekom važnom vezom u životu. Venera na taj dan ulazi u Lava, dodajući uzbuđenje, ali i malo drame našim interakcijama. Izlasci i veze mnogima će biti prioritet tijekom prvih tjedana u lipnju.

Malo prostora za odmor mnogi će naći oko 17. lipnja. Tada Mjesec postaje mlad, međutim, za razliku od svibanjskog mladog Mjeseca, ovaj nije spreman za manifestaciju. Umjesto toga, ono što svemir želi je da zastanemo i razmislimo. Saturn tada kreće u retrogradni hod, tražeći od nas da se osvrnemo na napredak koji smo do sada postigli od njegovog ulaska u Ribe 7. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona Blizanaca završava 21. lipnja službenim dolaskom ljetnog solsticija. Tim datumom nebo doživljava resetiranje, a tako i mi! Sljedeća četiri tjedna duboko ćemo uroniti u svijet emocija. Manje ćemo se družiti, ali bit ćemo više zainteresirani za iskustvo odnosa s našim partnerima, obitelji i prijateljima. A što lipanj donosi svakom horoskopskom znaku - provjeri u nastavku!

1/13
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.