Ljubav i horoskop

Ljubavni horoskop: Što očekuje pojedini horoskopski znak u danima koji slijede?

Što je ljubav ovog mjeseca pripremila pojedinim horoskopskim znakovima? Bikove čeka razočaranje, a Strijelci će se osjećati pomalo usamljeno

ljubav-horoskop.jpg
Foto: Unsplash

Ah, ta ljubav - kada nam se dogodi, puni smo energije i osjećamo se kao da možemo osvojiti cijeli svijet. Nekada nas slomi i razočara, a nekada nam vraća nadu u bolje sutra. S njome se nikada ne zna, ali zato je tu horoskop koji nam može dati uvid u to što nas očekuje u ljubavnom polju u određenim danima, tjednima ili mjesecima.

Image

Mjesečni horoskop za travanj 2022.: Podiže se optimizam i jačaju ljubavne emocije

A što se tiče ljubavi u travnju, horoskopski znakovi mogu očekivati svašta, ovisno o tome jesu li single ili u vezi. Neki su pomalo razočarani u ljubav i u svijet općenito, poput Bika i Škorpiona, no sve će doći na svoje - treba biti samo malo strpljiv. Drugi moraju naučiti neke stvari o sebi kako bi im krenulo u ljubavi, a travanj je savršen mjesec za to.

Što je ljubav ovog mjeseca pripremila pojedinim horoskopskim znakovima? Od Bika kojeg čeka razočaranje do Strijelca koji će se osjećati pomalo usamljeno, evo što te ovog travnja očekuje u ljubavi.

Ovan

U vezi si, želiš se povezati sa svojim partnerom na dubljoj razini, ali ne znaš kako? Razmisli o tome da negdje zajedno odete, i to na neko mjesto koje oboje istražujete zajedno po prvi put. A ako si solo, nemoj da te strah sputava - kreni u vlastitu avanturu. Kažu da ljubav ima način da nas pronađe na najneočekivanije načine.

Image
Foto: Pexels

Bik

Osjećaš se razočarano, no to je u redu. Svako razočaranje je lekcija iz koje naučiš nešto novo. Sada ćeš naučiti da si ti izvor vlastite sreće, što će olakšati odnos između tebe i partnera. Sve samce očekuje simbolički ritual proljetnog čišćenja - oslobodi se ideje da je ljubav isto što i čežnja i napravit ćeš mjesta za zdravo partnerstvo.

Image
Foto: Pexels

Blizanci

Ovog mjeseca, drži se mantre "prvo prijatelji pa ljubavnici". Željet ćeš upoznati svog partnera izvan spavaće sobe i shvatiti tko je on zapravo, ali pritom nemoj zaboraviti otvoriti se i podijeliti s njim priče iz svoje prošlosti - to će vas dodatno povezati. Samci Blizanci će se teško zaljubiti u nekoga koga već poznaju, zato bi trebali zakoračiti u novo, ali širom otvorenih očiju, i pritom pripaziti na sve zelene, ali i crvene zastavice.

Image
Foto: Pexels

Rak

U svakoj vezi postoje dvije osobe i to je ono što moraš zapamtiti. Ako svoje vlastite potrebe stavljaš na stranu kako bi zadovoljila nekog drugog, vrijeme je za promjenu. Osim toga, ovaj će ti mjesec donijeti seksualnu revoluciju - vrijeme je da procijeniš svoj odnos sa svojim tijelom i u potpunosti povratiš svoju moć. Travanj 2022. savršeno je vrijeme da eksperimentiraš s načinom života kakav si oduvijek željela.

Image
Foto: Pexels

Lav

Osjećaš se zarobljeno u životu koji si stvorila za sebe, želiš izaći iz "kaveza", ali ne znaš kako. Prihvati ono što dolazi i postavi si prava pitanja kako bi procijenila što uistinu želiš od ovog partnerstva. Travanj bi također sa sobom mogao donijeti veliko buđenje, pa će ti neke stvari biti puno jasnije kada je ljubav u pitanju.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Prestani se ispričavati za ono što uistinu želiš i budi iskrena, kako prema sebi tako i prema drugima, i pobrini se da svoje potrebe komuniciraš na zdrav način, a ne pasivno agresivno. Solo Djevice moraju se podsjetiti na snagu vlastite intuicije i trebale bi se posvetiti sebi kako bi stekle perspektivu o vrsti partnera kojeg uistinu žele manifestirati za sebe.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Dosta ti je polovične ljubavi - sada želiš pravu, veliku ljubav, onu koja će ti u život unijeti magiju i vatromet, odnos koji će ti pružiti sigurnost u ovom nesigurnom svijetu. Dakle, prestani se ispričavati zbog toga tko si i što tvoje srce uistinu želi. Izrazi svoje namjere jasno i vjeruj da ćeš manifestirati ono što želiš.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

Kada si ušla u vezu, bila si oduševljena idejom o zajedničkom životu i vaši su ti snovi bili uzbudljivi. Sada ti je sve to pomalo opterećujuće, a stvarnost nije onakva kakvu si zamislila. No, nemoj se obeshrabriti, već se usmjeri prema sebi i otkrit ćeš da si sama sebi izvor sreće, pa će i stvarnost postati odraz te energije.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

U životu ti trenutno ne ide kako treba i osjećaš se zarobljeno, no budi iskrena sa sobom i slušaj svoje tijelo. Travanj 2022. vrijeme je shvaćanja svega što ti se dogodilo i što ti se događa u životu. Potrudi se upoznati voljenu osobu u sebi umjesto da budeš opsjednuta idejom romantike. Možda ćeš se u početku osjećati usamljeno, ali to je ono što će te na kraju dovesti na put slobode.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Osjećaš se kao da si upletena u mrežu očekivanja iz koje nema izlaza. Dogodila ti se ljubav zbog koje se osjećaš ispunjeno na toliko razina, no to ne znači da ne žudiš za slobodom i neovisnošću ili da ne želiš istražiti tko si izvan te veze. Zato je najbitnije da iskreno izraziš svoje potrebe i da komunikacija između tebe i partnera bude dobra.

Image
Foto: Pexels

Vodenjak

Osjećaš se kao da se sve raspada, no stvari će gotovo neprimjetno doći na svoje mjesto u trenutku kada se prestaneš opirati. Ako želiš privući ljubav, ne dopusti da te prošlost sputava. Vrijediš dovoljno da budeš voljena takva kakva jesti i imaš moć manifestirati partnera kakvog zaslužuješ.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ako si s nekim novim, osjećaš se magično i sve se čini pomalo tajanstveno jer se još uvijek ne poznajete dovoljno pa ne znaš koju verziju svog partnera možeš očekivati iz dana u dan. No to neznanje također može izazvati osjećaj nesigurnosti, s čime ćeš se možda suočiti u tjednima koji dolaze. Zato je važno da svom partneru ostaviš prostora da ti pokaže kakav je zapravo, ali da i ti učiniš isto.

Image
Foto: Pexels