Nikad ne bismo pogodile

U ova 4 horoskopska znaka najčešće se rađaju serijske ubojice

Postoje mnoge osobine uobičajene među serijskim ubojicama koje se mogu povezati sa snagama i slabostima horoskopskih znakova, a ovo su najčešći horoskopski znakovi među serijskim ubojicama

serijskiubojica.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Našu kulturnu opsesiju analizom psihologije serijskih ubojica nemoguće je poreći. Jednako je fascinantno i zastrašujuće razmišljati o tome što nekoga natjera na počinjenje tako strašnih zločina, a zanimljivo je i saznati o zajedničkim osobinama koje dijele neki od najpoznatijih serijskih ubojica. Ako stvari poput obiteljske povijesti i problema s ponašanjem koreliraju s kriminalnim sklonostima, onda i astrologiju možemo povezati sa serijskim ubojicama. Uostalom, astrologija može rasvijetliti sve različite aspekte naših života i osobnosti, pa zašto je ne bismo mogli primijeniti i na serijske ubojice?

Image
Astro vodič

Ja, ja i samo ja: Ovo su 4 najsebičnija znaka u horoskopu

Gledajući astrologiju serijskog ubojice, važno je napomenuti da je potrebno mnogo više od horoskopskog znaka da natjera nekoga da počini takve strašne zločine. Zapravo, u svakom horoskopskom znaku rođen je barem jedan ubojica. Međutim, postoje mnoge psihološke osobine uobičajene među serijskim ubojicama koje bi se mogle uskladiti s određenim snagama i slabostima horoskopskih znakova. Serijski ubojice obično su vrlo karizmatični jer su naučili i usavršili umjetnost magnetiziranja ljudi - to je mreža koju stvaraju kako bi privukli ljude, naveli ih na povjerenje i potencijalno ih iznevjerili. A nedostatak empatije, kao i ravnodušnost prema okrutnosti još su neke od uobičajenih osobina serijskih ubojica.

Iako nije točno reći da je vjerojatnije da će bilo koji horoskopski znak počiniti niz ubojstava za razliku od nekog drugog znaka, zanimljivo je razmotriti astrologiju serijskih ubojica i neke od faktora koji su zajednički njihovim natalnim kartama. A u nastavku saznaj koji su najčešći horoskopski znakovi među serijskim ubojicama.

Ribe

Promjenjivi vodeni znak Riba zaslužan je za neke od najpoznatijih serijskih ubojica u novijoj povijesti - što je iznenađujuće, s obzirom na to da ih se često smatra jednim od najosjetljivijih i najnježnijih znakova. Ribe su poznate po dubokim osjećajima, kreativnom duhu i ljubavi prema sanjarenju. One imaju prirodnu vezu s duhovnošću, kao i gotovo psihičku razinu intuicije. Međutim, osjetljivost Riba također bi mogla uzrokovati da ih se vrlo lako povrijedi.

"Serijski ubojice Ribe notorno su mračni i odvojeni od stvarnosti, a mnogi od njih također koriste okultne prakse u svojim ubojstvima. Također vidimo veliki trend zlouporabe opojnih sredstava prije nego što počine svoja kaznena djela", za Bustle je rekao astrolog Shawn Engel. A najozloglašeniji serijski ubojice rođeni u znaku Riba su Richard Ramirez, John Wayne Gacy, Aileen Wuornos, Donald Henry Gaskins i Dennis Rader.

Blizanci

Promjenjivi zračni znak Blizanci poznati su po brzom razmišljanju i oštroumnim razgovorima, a njima vlada planet komunikacije Merkur. No, u slučaju ovih serijskih ubojica rođenih u znaku Blizanaca, moguće je da im je njihov šarm pomogao u tome da se približe žrtvama i lakše sakriju svoje zločine od drugih. "Budući da su Blizanci znak blizanaca, mnogi serijski ubojice u ovom znaku žive dvostrukim životom", rekao je Engel.

Blizanci nisu nepošteni, ali njihovo znanje s riječima i sposobnost razmišljanja moglo bi im pomoći da brže i uvjerljivije od drugih smisle izgovore ili objašnjenja. Ako su spremni lagati ili uljepšavati istinu kako bi se izvukli, možda će im biti lakše prevariti svoje žrtve. Poznati serijski ubojice rođeni u znaku Blizanaca su Peter Sutcliffe, Jeffrey Dahmer i David Berkowitz.

Strijelac

Strijelac je promjenjiv vatreni znak koji cijeni slobodu, putovanja i znanje. Strijelci su željni uzbuđenja i poznati su po tome što su spontani i vole riskirati. Međutim, ponekad avanturistički duh Strijelca može dovesti do nesmotrenosti. Neki od najozloglašenijih ubojica rođenih u znaku Strijelca, poput Teda Bundyja i Larryja Eylera, putovali su preko više državnih granica kako bi počinili svoje zločine.

"Serijski ubojice Strijelci su kaotični i prilično mnogo putuju. Na primjer, Ted Bundy je ubio u sedam američkih država", rekao je Engel i dodao da je Eyler je priznao da je počinio ubojstva u pet različitih država. Osim njih, poznati serijski ubojice rođeni u znaku Strijelca još su i Dennis Nilsen i Rosemary West.

Djevica

Promjenljivi zemljani znak Djevice poznat je po tome što oštro promatra, usmjeren je na detalje, organiziran je i uredan - sve to Djevice čini ljudima koji vole pomoći. Međutim, upravo te iste kvalitete teoretski bi im mogle omogućiti da temeljitije isplaniraju zločin i učinkovito prikriju zločine. Djevicama vlada logički planet Merkur, što ih čini prirodno dobrima u planiranju, zakazivanju i mapiranju detalja svega što rade - bez obzira jesu li njihova djela altruistična ili ne.

"Serijski ubojice Djevice izuzetno su pedantni. Oni ili znaju prikriti svoje tragove dugom karijerom, ili prikazuju svoje žrtve na način koji šalje poruku", rekao je Engel. A najpoznatiji serijski ubojice rođeni u znaku Djevice su Albert DeSalvo, Richard Angelo, Ed Gein i Gerald Stano.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.