U znaku Vage

16. travnja je pun Mjesec, a život bi se mogao promijeniti ovim znakovima

Pun Mjesec mnogima uznemiri san, ali ova četiri horoskoposka znaka mogla bi doživjeti ekstremne promjene ovaj tjedan

profimedia-0014293846.jpg
Foto: Profimedia,hr

Svakih dvadeset i osam dana na nebu se pojavi pun Mjesec, a većina ljudi tada osjeća intenzivne emocije i neke promjene u svakodnevici. Kada Mjesec postane savršeni krug u naše živote donosi nagle završetke i iznenađujuće preokrete ili traži da se oslobodimo viška i pronađemo ravnotežu u životu.

Image
Nikad nezamijećeni

Misice zodijaka: Ovo je top 5 najljepših znakova

Puni Mjesec, intenzivno se osjeća nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije, može nas bocnuti na različite načine i čak zahtijevati osvetu. Sve to ovisi o tome u kakvoj smo životnoj fazi, u kojem astrološkom znaku se događa i što stavlja na kušnju i želi od nas. Naravno, kako će utjecati ovisi i o našem horoskopskom znaku.

Ovaj puni Mjesec dogodit će se 16. travnja i svoj vrhunac će dosegnuti oko 21 sat u lijepoj i uravnoteženoj Vagi. Ovo je kardinalni znak koji se povezuje s pravdom, slobodom, ali i pronalaskom istine. Ne smije se zaboraviti da s ovim znakom vlada Venera - planet ljubavi, romantike i prijateljstva.

Image

No, ovaj puni Mjesec mogao bi pojačati borbu za moć jer će se formirati kvadrat s Plutonom. On odlazi i u mračne dubine kako bi pronašao istinu, a to bi moglo značiti da će se pojaviti neke informacije koje će mnogima promijeniti živote. Ovo posebno vrijedi za ova četiri znaka:

Ovan - promjene u odnosima

Za vrijeme ovog punog Mjeseca fokus će biti na ljubavnim odnosima. Tko zna možda ćeš otkriti da si došla do točke u kojoj ti je potrebna promjena. Bez obzira o čemu se točno radi važno je da shvatiš da je potrebno učiti kako bi bila bolja partnerica ili odabrati boljeg partnera.

Image

Rak - što tvoje srce zapravo treba?

Pun Mjesec u Vagi obasjava tvoje srce i traži da se otkriju sve njegove skrivene potrebe jer djeluje na četvrtu kuću obitelji i doma. Pripremi se na neke osobne obrate jer će ti biti važno da se osjećaš dobro i sigurno u svom dijelu svemira. Zaslužuješ da se osjećaš shvaćeno i voljeno u prostoru koji nazivaš svojim domom.

Image

Vaga - postaješ nova osoba

Promijenila si se i nisi ista osoba već neko vrijeme, a ovaj pun Mjesec će to pokazati. Upoznat ćeš pravu sebe izvan svoje veze jer ti si osoba za sebe. U ovom periodu postat ćeš hrabrija i nećeš žrtvovati svoju neovisnost, vrijeme je da vidiš koliko si narasla kao osoba. Stigla si jako daleko na svom putu.

Image

Jarac - promjene u karijeri

Ovaj pun Mjesec može otkriti važne informacije o tebi. Ipak je ovaj put smješten u desetu kuću koja pokazuje društveni status, a to će te ohrabriti da svijetu pokažeš najbolju verziju sebe. A mogle b se dogoditi i promjene u karijeri jer ćeš otkriti što te motivira i krenuti u ostvaranje svojih snova.

Image