Vruće igrice

Seksi horoskop: Što koji horoskopski znak voli u krevetu

Svaki od horoskopskih znakova u krevetu ima neke svoje osobine i sklonosti - od Ovna koji je sklon dominaciji do Riba koje obožavaju jutarnji seks

Zaljubljeni par
Foto: Profimedia.hr

"Što si po horoskopu?" možda nije prvo pitanje koje ćeš postaviti nekome prije nego što legneš s njim u krevet, ali postoji razlog zbog kojeg bi možda željela saznati detalje prije nego što se oboje prepustite strastima. Ispostavilo se da zvijezde ipak znaju nešto kada su u pitanju naši ljubavni interesi, jer sigurno je reći da je seksualna kemija poprilično važan dio veze.

Image
Erogene zone horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima svoju erogenu zonu: Koja je tvoja?

A postoje i određene seksualne osobine i "snage" koje bi svatko od nas mogao imati u spavaćoj sobi, koje mogu ili uključiti ili isključiti tvog partnera, ovisno o njegovom znaku. Naravno, to ne znači da ako si Strijelac po horoskopu da ti Rak neće odgovarati. Ali imaj na umu da će ti možda biti prirodnije ljubiti se s Ovnom, Blizancima, Lavom ili Vodenjakom.

Ipak, bez obzira na to s kojim se znakom želiš upustiti u bilo kakve odnose, zavirivanje u seksualne sklonosti tvog partnera može ti pomoći da bolje razumiješ što on voli, a što ne voli, a isto vrijedi i za tebe. U nastavku saznaj koje su seksualne osobine svakog pojedinog horoskopskog znaka.

1/13
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.