Zvjezdani ljubavnici

Vatreni spoj: Koji horoskopski znakovi su seksualno najkompatibilniji?

Horoskop nam može otkriti mnogo toga o drugima, ali i nama samima, a danas smo se odlučile pozabaviti temom seksualne kompatibilnosti određenih znakova.

passion-g39ded1a23_1920.jpg
Foto: Pixabay

Astrologija nam može dati uvid u aktualna događanja, objasniti nam teška razdoblja kroz koja prolazimo i pomoći nam razumijeti vlastiti, ali i tuđi karakter. No, jesi li znala da nam može otkriti i to s kim ćemo se najbolje slagati u krevetu? Da, dobro si čula - zvijezde jasno govore i o tome s kojim horoskopskim znakom ćemo imati najbolji seks u životu. Naime, neki su znakovi jednostavno seksualno kompatibilniji od drugih, a mi smo ti danas odlučile predstaviti horoskopske ljubavne parove čije igrice pod plahtama nadmašuju svu ostalu konkurenciju.

Image
Srca ledena

'Hladni kao špricer': 4 najhladnokrvnija horoskopska znaka

Hedonisti s emotivcima, hladnokrvni sa strastvenima - vjeruj nam, na ovom se našem popisu mogu naći i neke neočekivane kombinacije parova, a sve o njima i njihovoj seksualnoj kemiji možeš pročitati u nastavku.

Bikovi i Škorpioni

Ova dva znaka slove kao najsenzualniji od svih znakova, imaju hedonistički pristup seksu i važno im je da je redovit, strastven i uvijek uzbudljiv. Obožavaju duge predigre i igrice zavođenja, kao i iščekivanje seksa. Iako bi se u ljubavnom odnosu između Bikova i Škorpiona mogle pojaviti i ozbiljne trzavice, na planu seksa ovo dvoje jednostavno ne može biti bolja kombinacija. Strastveni Škorpioni uvijek će u krevet unijeti dozu uzbuđenja i novih igrica, dok će im se Bikovi rado prepustiti jer im je u naravi da uživaju u svim životnim nasladama.

Image
Foto: Pexels

Ovan i Vaga

Tvrdoglavi, ali uporni Ovan i flertu nastrojena Vaga bombastična su kombinacija. Ovan će si zadati zadatak da u potpunosti osvoji srce Vage, dok će pak pripadnici tog znaka uživati u tome da se netko oko njih toliko trudi. Oba ova znaka vole ugađati i sebi i drugima te nose jako izraženu hedonističku crtu, pa će njihov seks biti užitak za oboje u kojem se nitko niti u jednom trenutku neće osjećati zapostavljeno. Idealno, zar ne?

Image
Foto: Unsplash

Blizanci i Strijelac

Ovaj horoskopski par stvoren je jedno za drugo. Oboje zaigrani, avanturistički nastrojeni i vječno u potrazi za novim uzbuđenjem, Blizanci i Strijelci pod plahtama su par iz snova. Njihov seks vječito će biti uzbudljiv i strastven, a nerijetko će oboje inicirati i razne avanturice poput seksa u troje ili pak seksa u javnosti. Blizancima i Strijelcima ništa nije neobično ni tabu, pa se zajedno mogu prepustiti ostvarenju svih svojih maštarija u najboljem seksu svog života.

Image
Foto: Pexels

Rakovi i Jarci

Iako naizgled ova dva znaka djeluju posve nespojivo, zapravo u krevetu jako dobro zajednički funkcioniraju. Rakovi su najemocionalniji znak Zodijaka te će u seks unijeti dozu nježnosti, emocija i ranjivosti koja je toliko potrebna inače uvijek hladnom i pribranom Jarcu. Rak tako ima moć iz Jarca izvući njegove najskrivenije fantazije, želje i osjećaje te ga natjerati da ih iskaže po plahtama, što obično dovede do seksualne eksplozije koja jamči užitak za oboje.

Image
Foto: Pexels

Lav i Vodenjak

Lavovi su znani kao vatreni ljubavnici, a Vodenjaci pak kao kreativni i maštoviti partneri u krevetu, pa je kombinacija ova dva znaka stvarno eksplozivna kada je riječ o dobrom seksu. Naime, iako oba ova znaka slove kao lagani narcisi i egomanijaci, zajednički jako dobro funkcioniraju. Oboje su usredotočeni na vlastiti užitak, ali zajedničkim snagama pružit će ga jedno drugome. Vodenjak će se pobrinuti za maštovite seksualne igrice, dok će Lav dati sve od sebe da se pokaže u najboljem svjetlu, pa će dobra zabava pod plahtama biti zajamčena.

Image
Foto: Pixabay

Djevica i Ribe

Ribe su znane kao emotivci i sanjari horoskopa, pa može začuditi da se u krevetu zapravo najbolje slažu sa staloženom i naizgled rezerviranom Djevicom. No, zapravo se radi o odličnom spoju dviju suprotnosti. Djevicama treba horoskopska Riba kako bi u njima probudila i izvukla najskrivenije želje i osjećaje, dok Ribe pak obožavaju da ih drugi u emotivnom smislu trebaju - što će biti slučaj u kombinaciji s Djevicom. Iako seks ovo dvoje znakova možda nije najvatreniji na ovom popisu, ovaj par u stanju je ostvariti stabilnu vezu i dugo održati ljubavni plamen na životu, a sve to začinjeno dugim seksualnim seansama.

Image
Foto: Pexels