Daphne ili Penelope?

Saznaj koji si lik iz serije Bridgerton prema horoskopskom znaku

Serija Bridgerton zaludjela je žene diljem svijeta, a sada i ti možeš saznati koji si lik prema horoskopskom znaku

profimedia-0579538927.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Vrijeme je da spojimo naše dvije omiljene stvari - hit seriju Bridgerton i horoskopski znak. Baš kao što su osobine različitih horoskopskih znakova šarolike, takvi su i glavni junaci serije koja je zaludjela žene diljem svijeta.

Image
Autorica bez premca

Tko je žena koja je stvorila magični svijet "Bridgertona" za kojim svi luduju?

Od sanjivog vojvode do cijelog niza članova obitelji Bridgerton, nismo sigurne koji nam je lik draži. Možda si se već kroz gledanje serije Bridgerton poistovjetila s određenim likom, a neke možda ne možeš smiliti. Vrijeme je da saznaš jesi li ih dobro procijenila. Ako još nisi pogledala najgledaniju Netflixovu seriju svih vremena, preporučujemo da to napraviš prije nego što nastaviš kako si ne bi spojlala radnju.

Spojile smo osobine glavnih junaka serije Bridgerton s nekim od osnovnih karakteristika pojedinog horoskopskog znaka, ono što smo dobile sigurno će te zanimati. Slažeš li se s našim odabirom?

Ovan - Anthony Bridgerton

Anthony Bridgerton je prava glava kuće, baš kao i pravi Ovan. Želi sve najbolje za svoju obitelj i trudi se osigurati joj sreću, ali i lijep život. Uvijek gledaš u budućnost i tražiš nove načine kako poboljšati situaciju te se pri tome ne oslanja na prošlost.

Bik - Daphne Bridgerton

Daphne rijetko odustaje i popušta drugima osim ako ne vjeruje da su oni u pravu. Tvrdoglava kao tipični Bik, ne odustaje od svojih ideala i zauzima se za ono što vjeruje. Kako serija napreduje, pronalazi svoju strastvenu stranu koju svaki pravi Bik ima u sebi, a istovremeno vjeruje u pravu ljubav.

Blizanac - Lady Whistledown

Blizanci uvijek vole znati sve o svima i nikada ih ne može iznenaditi neka nova važna informacija ili trač koji se pojavi. Baš kao Lady Whistledown, uživaju biti misteriozni, ali da istovremeno o njima svi razgovaraju s divljenjem.

Rak - Violet Bridgerton

Lady Violet Bridgerton prepuna je dobrote te je blagonaklona prema svima, baš kao pravi Rak. Uvijek stavlja tuđe osjećaje ispred svojih i najviše od svega želi da je njezina obitelj sretna te da ostvare svoje želje i nade u životu.

Lav - Kraljica Charlotte

Tri osobine kojima najbolje možemo opisati Lava su odanost, plemenitost i tendencija da se ponašaju kao dive. Upravo zato je kraljica Charlotte najsličnija Lavici jer je na kraju krajeva, prava diva. Iako uživa u raskoši i dramama, ona je vrlo odana i poštena prije svega.

Djevica - Penelope Featherington

Penelope Featherington je mudra, praktična i veliki sanjar. Žudi za slobodnim životom i stalno pokušava svima pokazati svoje intelektualne i logičke sposobnosti što ju čini pravom Djevicom. Ne bismo se čudile da je ona uistinu i rođena u znaku Djevice.

Vaga - Colin Bridgerton

Vage su poznate po tome što imaju veliko srce i zato se možemo složiti da je upravo Colin Bridgerton idealan primjer za ovaj znak. Colin je stalno u potrazi za ljubavi, ponekad na krivim mjestima, ali su njegove namjere čiste što ga čini još više neodoljivim.

Škorpion - Vojvoda od Hastingsa

Senzualan do same srži, misteriozni Vojvoda od Hastingsa svima nam je zapeo za oko. Osim što je misteriozan i privlačan, Vojvoda od Hastingsa se kao pravi Škorpion obožava igrati s mislima drugih i navesti ih na to da o njemu imaju potpuno drugačiju percepciju.

Strijelac - Lady Danbury

Baš kao tipična osoba rođena u znaku Strijelca, Lady Danbury se ne boji boriti za svoja uvjerenja i razbijati društvene norme. Njezine riječi su ponekad oštre, ali uvijek dolaze iz ljubavi i brige o dobrobiti drugih.

Jarac - Portia Featherington

Kao glava obitelji Featherington, Portia se nastoji držati tradicije i uvjeravati druge da čine isto. Baš kao jedan Jarac, vrlo je kompetitivna i želi pod svaku cijenu uspjeti u svojim naumima, no pri tome će paziti da ne povrijedi svoje najmilije.

Vodenjak - Eloise Bridgerton

Eloise u sebi krije 'divlju' stranu koju želi pokazati ostalima. Ona žudi za slobodom u životu i ne želi da s njezin život svede samo na brak i djecu. Baš kao i pravi Vodenjak, želi sama stvoriti svoj životni put.

Riba - Marina Thompson

Ribe imaju tendenciju stvoriti vlastitu verziju priče u svojoj glavi i truditi se svim silama da tu priču i ostvare. Upravo to je napravila i Marina Thompson koja je željela svoj završetak iz bajke i da ga dobije napravila je sve, pa čak i prešutjela istinu onima kojima nije trebala.