Koga si ti izabrala?

Nije kuma dugme: U ovim znakovima se kriju najbolje vjenčane kume

Kuma treba biti tebi bliska osoba, najbolja prijateljica, netko tko će s tobom proživjeti svaku suzu radosnicu i znati što želiš i što ti treba bez da išta kažeš, neki znakovi su antitalenti za ovaj zadatak, ali postoje tri horoskopska znaka koji su stvoreni za vjenčanja

pexels-i̇brahim-hakkı-uçman-3342697.jpg
Foto: Pexels

Astrološki gledano, vjeruje se da postoje horoskopski znakovi koji su predodređeni da budu najbolje kume na vjenčanjima. Kuma treba biti tebi bliska osoba, najbolja prijateljica, netko tko će s tobom proživjeti svaku suzu radosnicu i znati što želiš i što ti treba bez da išta kažeš. Astrolozi smatraju da su neki znakovi predodređeni da taj posao odrade savršeno, dok su drugi potpuni antitalenti i bolje ih je izbjegavati.

Image
Zvjezdani ljubavnici

Vatreni spoj: Koji horoskopski znakovi su seksualno najkompatibilniji?

Bik nije stvoren da ispunjava tvoje želje. Kuma u znaku bika će najvjerojatnije zanemariti što ti želiš bijelo vino kao glavno piće, ako je njoj draže crno vino, bit će kako ona želi je uvjerena da je tako bolje. Bikovi neće imati previše sluha za tvoje želje i potrebe nego će raditi onako kako oni misle da je najbolje, stoga ovaj znak i nije najbolji odabir za tvoj savršeni dan. Sličan ishod bi mogao biti i s Djevicom koja će se teško opustiti i biti spontana što se od kume očekuje. Strijelac je idealan za održavanje atmosfere na djevojačkoj zabavi, ali joj planiranje nije jača strana pa i nije idealan odabir za kumu.

Za razliku od njih, ova tri horoskopska znaka držat će te kao kap vode na dlanu i biti posvećeni samo tebi i tvojim željama. Pogledaj jesi li među njima ili tvoja kuma?

Rak

Rakovi su nježne duše i kao takvi su savršeni za planiranje i izvršavanje tvojih želja tijekom vjenčanja. Potrudit će se da upiju sve tvoje želje i snove i pretvore ih u stvarnost. Kume u znaku raka pouzdane su i odane. Čvrste izvana i nježne iznutra, izborit će se za svaku sitnicu koja te čini sretnom. Savršeno balansiraju između odvažnog pristupa koji je potreban u organizaciji i onog blagog koji je potreban kao podrška tebi.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Osobe u ovom znaku vole ljubav. I baš kao i znak u kojem su rođene, u životu teže poštenju i balansu. Kada je u pitanju uloga kume na vjenčanju, budi sigurna da si s vagom bezbrižna jer će taj svoj životni pristup pretočiti u organizaciju vjenčanja. Pobrinut će se za sve od organizacije djevojačke do najsitnijih detalja na samom vjenčanju. Izvrsno su organizirane i imaju moć smirivanja napetih situacija i savršeno balansiraju između sto različitih karaktera i želja.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Iako znaju biti jako tvrdoglavi, spremni su na kompromisna rješenja. Kume u znaku Jarca imaju jaku radnu etiku i suosjećanje što znači da će jako dobro savladavati krizne situacije, organizacijske stvari držati pod kontrolom i još pronaći vremena i načina da ispuni svaku tvoju potrebu. Ova kuma sigurno neće zaboraviti da tvojoj teti treba bezglutenska torta i da ima i vegetarijanaca na svadbi za koje je potrebno pripaziti da ne dobiju mesne obroke. Uz sve t, bit će ti maksimalno dostupna i rješavati tvoje male krize koje su savršeno normalne za najvažniji dan u tvome životu.

Image
Foto: Pexels