Ljubavni horoskop

Ova tri horoskopska znaka imat će Valentinovo za pamćenje

Ako si rođena u jednom od ovih znakova, čeka te Valentinovo puno ljubavi

valentinovo.jpg
Foto: Unsplash

U najromantičniji mjesec u godini već smo ušli, a Valentinovo je pred vratima, iako je to, pored svega što se događa, vjerojatno zadnja stvar koja nam je svima na pameti. Ipak, nije loše početi razmišljati o tome kako ćeš provesti Dan zaljubljenih - bilo da si solo ili u vezi, svima nam je potrebno malo distrakcije od onoga što se događa, a Valentinovo je savršena prilika za to.

Image
Savršeni dar

Ne znaš što mu darovati za Valentinovo? Neka ti u odabiru pomogne njegov horoskopski znak

Valentinovo nam svima može pružiti priliku da zaboravimo na probleme, a za tri horoskopska znaka ovogodišnje će Valentinovo biti nezaboravno. Riječ je o Blizancima, Djevici i Jarcu, koji će ove godine najbolje provesti Dan zaljubljenih.

Ako si rođena u jednom od ovih znakova, znaš da će te 14. veljače čekati nešto posebno, a što točno - saznaj u nastavku.

Blizanci: Okružena si ljudima kojima je istinski stalo do tebe

Zaljubiti se u nekoga iz inozemstva? Nikad ne reci nikad, posebno kada Sunce lebdi nad tvojom prostranom devetom kućom putovanja, obrazovanja i učenja. Srećom, s Venerom koja se provlači kroz tvoju društveno svjesnu 11. kuću timova i prijateljstva, bit ćeš okružena svojim društvom, a to bi moglo donijeti nešto uzbudljivo za one koji su slobodni.

Lošiji scenarij - mogla bi te uhvatiti ljubomora, pogotovo ako ti se sviđa netko s kime je tvoja najbolja prijateljica upravo počela koketirati. No zapamti - komunikacija je sve, i ne nerviraj se previše, samo se dobro zabavi.

Djevica: Osjećaš se dobro, a tvoja seksualna privlačnost isijava

Kad se sunce smjesti u tvojoj šestoj kući zdravlja, brige i vladanja, opet ćeš se osjećati poput sebe. Tvoj znatiželjni planetarni vladar također će putovati kroz tvoju predanu sedmu kuću partnerstva, što komunikaciju unutar tvojih partnerstava čini puno prozračnijom. Iako će u ovom trenutku Merkur već biti u fazi sjene, jer će službeno postajati retrogradnim 16. veljače, ne brini.

Umjesto toga, pripazi da zazoveš božicu ljubavi usred njezinog putovanja kroz tvoju osmu kuću intimnosti, seksa i zajedničkih ulaganja.

Jarac: Osjećaš se ugodno u svojoj koži i žudiš za romantikom

Kad si se zadnji put malo zabavila? Osim toga, unatoč tome što te karakteriziraju želja za radom i odlučnost, zapravo si stvarno romantična kad to želiš biti. Dok se sunce druži s tvojom drugom kućom prihoda, financija i udobnosti željnom užitka - koja slučajno pripada neodoljivoj Veneri - bit ćeš sigurna kao i uvijek. Zbog toga ćeš se i osjećati bolje.

Šarmantna Venera također će se osjećati ugodno u tvojoj četvrtoj kući doma i obitelji. Sve počinje iznutra, a kad se iznutra osjećaš dobro, sve ostalo ide u tvoju korist.