Nisu 'materijal' za brak

Baš i nisu materijal za brak: Najveće šanse za razvod ima ovih 5 horoskopskih znakova

Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni za brak, no jesi li znala da u tome ulogu igraju i zvijezde? Možda si rođena u znaku koji ne podnosi monogamiju ili pak toliko cijeni odanost i privrženost, da druga osoba ne može po tom pitanju ispuniti njegove kriterije, koliko god se trudila

kelly-sikkema-E8H76nY1v6Q-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Brak traži jako puno posvećenosti i truda s obje strane, ali ni to nije dovoljno za uspjeh. Brojni faktori igraju ulogu u tome da dogurate do dijamantnog pira. U svemu u životu treba doza sreće, a kada govorimo o braku i dobitna kombinacija, koju zasigurno ne čine pojedinci koji nisu "materijal" za monogamiju, doživotnu odanost, požrtvovnost, vjernost i spremnost na kompromis i opraštanje - i to sve za cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ne mogu si odoljeti, ali...

Astro (ne) parovi - ovi horoskopski znakovi se stalno svađuju, ali i (jako) privlače


shimmer fallback

Određenu ulogu u tome hoće li brak potrajati igra i tvoj horoskopski znak. U nastavku pročitaj jesi li predoređena za bračni život i jednu ljubav do kraja ili se u tvom tijelu krije nemirni duh željan slobode i neovisnosti ili pak osoba koja ne može (ne kažemo niti da mora) prijeći preko partnerovih pogrešaka te ne oklijeva potpisati papire za razvod. Otkrivamo ti koji su to horoskopski znakovi kod kojih postoji najveća šansa da vrate svoje djevojačko prezime, podijele imovinu i krenu iz početka.

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.