Ne vežu se lako

S cvijeta na cvijet: Horoskopski znakovi koji se ne žele skrasiti

Zaljubila si se u frajera i želiš znati kakve su šanse da se on skrasi s tobom i odvede te pred oltar? Zvijezde bi ti mogle dati odgovor na to pitanje.

nathan-mullet-U8KugxmH-j8-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Znamo scenarij - upoznala si muškarca, jako ti se sviđa, viđate se već neko vrijeme, ali nisi sigurna kakve su njegove dugoročne namjere? Hoće li se vezati uz tebe, hoćeš li mu postati žena ili će te pak odbaciti nakon nekog vremena kada nađe "novi model"? Odgovore na ovakva i slična pitanja mogu ti pružiti zvijezde, odnosno njegov horoskopski znak. Naime, pripadnost određenom horoskopskom znaku može nam uvelike ukazati na to je li neka osoba spremna na ozbiljne odnose i veze u svom životu ili se pak češće i radije ponaša kao lepršavi leptirić - ide iz jedne ljubavne veze u drugu, bez puno drame i razmišljanja.


Image
U znaku Vage

16. travnja je pun Mjesec, a život bi se mogao promijeniti ovim znakovima

U nastavku pronađi odgovor na pitanje koji su to horoskopski znakovi najmanje skloni vezivanju i ulasku u brak i odmah se pripremi na najgore - možda je baš odabranik tvog srca na ovom popisu.

Blizanci

Blizanci su intelektualan i hladnokrvan znak, a u ljubavi i seksu površni su i nestalni. Oni vole eksperimentirati, ne poznaju granice ni tabue, ali pritom ne uključuju čula. Flertovi, zabava i dobro društvo privlačniji su im od tradicionalnih veza i brakova pa su i rastave braka, ako u njih uopće uđu, česta pojava. Dugotrajno će se skrasiti samo uz partnera koji dijeli njihove interese i stavove i ni na koji ih način ne sputava/ugrožava. Od raskida ne rade dramu, radije će se napiti i pokušati zavesti slatkorječivošću potencijalne partnere.

Image

Lav

Lav je plemenit, velikodušan, dominantan i ekstravagantan znak Zodijaka, a kao što znamo, voli se hvaliti i razmetati ljubavnim i seksualnim umijećem, ali jednom kad se zaljubi postaje pouzdan i odan partner. Svojeg izabranika, tj. izabranicu obasipat će ljubavlju i poklonima, a pobrinut će se i da im ljubavno gnijezdo odiše luksuzom i elegancijom. Lavovi su strastveni, iskreni i otvoreni pa će druga strana uvijek znati na čemu je. Lavovi su u prosjeku dobru supružnici, ali postoji i njihova mračna strana kojom vlada njihov veliki ego – naime, skloni su varati svoje partnere ako osjete da im samopouzdanje i najmanje opada. Ako se Lav ili Lavica osjeti nesigurno i neželjeno u vezi, odmah će potražiti potvrdu od neke druge osobe u vezi toga koliko je privlačan ili privlačna. Kako su mnogi horoskopski Lavovi svjesni te svoje karakteristike, ponekad se i teže odlučuju za brak jer znaju da im je sklonost aferama velika.


Image

Strijelac

Strijelac je slobodoljubiv, otvoren, duhovit i zabavan znak Zodijaka koji prije svega cijeni svoju slobodu. Avanture su mu mnogo privlačnije od bračnih okova, a njih uglavnom uspješno izbjegava. S obzirom da ovim znakom vlada Jupiter, Strijelci u životu imaju mnogo sreće i financijski su neovisni pa im partnerstva nisu bitna za status i egzistenciju. Strijelac je sportski tip, privlačan i seksepilan pa lako pronalazi i seksualne partnere i partnerice, šo je još jedan razlog zbog kojeg se pripadnici ovog znaka ne vole vezivati uz samo jednu osobu. Radi se o ljudima koji su odlični ljubavnici, spremni eksperimentirati u krevetu i van njega, uvijek otvoreni za nove romanse i avanture. Pod utjecajem obitelji i okoline horoskopski Strijelci se mogu odlučiti na brak, ali vjernost im nije jača osobina pa su razvodi česti.

Image

Vodenjak

Vodenjak je nekonvencionalan, progresivan i društven znak. Njegovi su odnosi, društveni i ljubavni, bazirani na prijateljstvu. Lako ulazi u veze, ali njegove emocije nisu duboke ni trajne. Vodenjaci su hiroviti i nepredvidivi, kako u životu, tako i u seksu, a razvratna razdoblja izmjenjuju se s razdobljima apstinencije. Skloniji su nekonvencionalnim vezama nego braku, ali jak će ih partner navesti da promijene mišljenje i ipak se upuste u stabilnu vezu. Ipak, skloni su prekidima ljubavnih veza te ih lako prebole. Ne rade dramu od prekida ljubavnog odnosa jer vrlo brzo nalaze novu osobu uz koju ih veže romantičan interes.

Image

Možda će te zanimati

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse

Image
ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke