S njima na oprezu

Neki to rade s užitkom: Ovi horoskopski znakovi znaju ubosti tamo gdje najviše boli

Svi smo talentirani za nešto, a neki među nama imaju poseban 'talent' da s lakoćom povrijede ljude oko sebe. Bilo riječima ili djelima, oni će uspjeti ubosti te tamo gdje te najviše boli

profimedia-0278782945.jpg
Foto: Profimedia.hr

Prema astrolozima, određeni znakovi horoskopa imaju tu sposobnost da one oko sebe povrijede jače, no što su to kadri učiniti ostali. I dok će neki to činiti slučajno, svojim dugim jezikom ili manjkom taktičnosti, drugi to rade namjerno i nemaju granicu.

Image
Vladari kaosa

Život s njima je kaos: Horoskopski znakovi koji su izrazito neuredni

U nastavku ti otrkivamo koji horoskopski znakovi imaju moć povrijediti te - krećemo od onih nepristojnih i nepromišljenih kako bi došli do onog koji to čini, usudile bismo se reći, s užitkom.

shimmer fallback

Na prvom mjestu nalazi se jedan zlonamjeran horskopski znak, s kojim bi trebala biti itekako na oprezu te njegove riječi ne uzimati k srcu. Ipak, u njegovu obranu treba reći da je taj znak s druge strane ujedno i onaj najodaniji te onaj koji najbolje razumije ljude (vjerojatno se u ovoj drugoj karakterstici i krije ova njegova nepopularna osobina - jer da bi nekoga jako povrijedio, moraš ga jako dobro poznavati).

Djevica

One su najveći horoskopski perfekcionisti i ne prestaju "kvocati", ako im nešto nije po volji, a puno im toga nije po volji, jer letvicu vole postaviti što je više moguće. Pritom će nastradati njima najbliži ljudi, oni koje vole. Djevice će ih nastojati poboljšati, neprestano im ukazujući na njihove mane i podbadajući ih. Naime, Djevica vjeruje kako je konstruktivna kritika najbolje što ti može dati, a pritom ne primjećuje da te gotovo svaka riječ koju izgovori, boli. Primjerice, umjesto da ti kaže da si mu lijepa baš takva kakav jesi, partner Djevica će ti reći da ta tvoja guza treba vježbati i da će onda biti savršena.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelci su ljubitelji zabave i obično nemaju problema sa sklapanjem novih prijateljstava. "Međutim, Strijelcima vlada element Vatre, što znači da mogu povrijediti tuđe osjećaje, a da toga nisu svjesni", objašnjava Clare. Nerijetko im je jezik brži od pameti, a kada stvari već budu izgovorene, kasno je za saniranje štete. Rijetko su zlonamjerni, ali njihova impulzivnost ih navodi da govore stvari koje bi trebali zadržati za sebe i poštedjeti druge loših emocija, samo zato što su oni brzopleti.

shimmer fallback

Lav

Lavom vlada egoistično Sunce pa misli kako je bolji od svojih vršnjaka. "Reći će sve što mu je na pameti, bez filtera i bez razmišljanja o tome da bi njegove riječi mogle nekoga povrijediti, razmišljaju o tome kako će njihove riječi i djela utjecati na druge", primjećuje astrologinja Rachel Clare za portal Best Life. Lav žudi za pozornosti pa će, pokušaš li mu je ukrasti, reagirati tako što će ti reći nešto što bi te trebalo "neutralizirati". Pokušat će ti šefovati, vrijeđati te i kritizirati, neprestano ti pronalazeći mane.

shimmer fallback

Blizanci

S obzirom na to da su najveći horoskopski tračeri, ne čudi da su Blizanci na ovom popisu. Njima vlada Merkur, planet komunikacije pa ponekad previše pričaju. "Njihove namjere često su plemenite - žele učvrstiti društvo, stvoriti nova prijateljstva, no imaju problem s držanjem jezika za zubima pa kažu svašta što može druge povrijediti", objašnjava za spomenuti portal astrolog Danny Santos. Dakle, iako te neće povrijediti tako što će ti svašta reći u lice, Blizanac će ti pričati iza leđa, a kada to saznaš, boljet će te kao da te je netko udario šakom u trbuh. "Blizanci su simbol bacanja ulja na vatru i izazivanja problema ljudima", kaže Clare.

shimmer fallback

Ovan

"Ovan je na glasu kao najsebičniji horoskopski znak i njegove riječi pa i djela ne bi trebala uzimati preozbiljno, ako ne želiš biti povrijeđena", objašnjava astrologinja Emily Newman. U suprotnom, mogla bi se osjećati povrijeđeno kada za tvoj rođendan, tvoj prijatelj ili partner Ovan rezervira sushi restoran iako ti ne jedeš sirovu ribu. Ako mu prigovoriš zbog toga, uvrijedit će se i naljutiti. Ovan duboko u sebi uživa u konfliktima i natjecanju te će se uvijek natjecati s tobom i drugima i nastojati biti prvi i najbolji.

shimmer fallback

Škorpion

I evo nas do broja jedan - majstora u ovom području. "Škorpioni su inteligentni i intuitivni, no njihov najveći problem je što ne vjeruju nikome", kaže Emily Newman, astrologinja i osnivačica časopisa Best of Psychic Reader. Santos napominje da njima vladaju Mars, planet rata i Pluton, planet podzemlja. Zbog toga su vrlo tajanstveni i vjeruju da svi oko njih također imaju mračne tajne.

No, razlog zašto je Škorpionov ubod toliko bolan leži u tome što oni kada bodu to ne čine slučajno, nego namjerno. Ovaj znak je vođen osvetom. Ponekad zna biti poprilično zloban i uživati u tome što nekome nanosi bol. Naravno, dozirat će je i zbog toga misliti da ne čini nešto strašno, no ti to nećeš osjetiti jer je Škorpion majstor u tome da povrijedi. Jednostavno razumije ljudsku psihu i zna gdje najviše boli.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.