Vrijeme za uživanje

More, sunce i ljubavni zov: Ovi horoskopski znakovi žive za ljeto

Ljeto je njihovo vrijeme za uživanje i tada se osjećaju najbolje, mnogi od njih procvatu kao orhideja, a velike vrućine im ne smetaju već ih čine sretnima jer tada počinju aktivnosti koje najviše vole

pexels-yan-krukov-5215710.jpg

Neki od nas najviše vole zimske mjesece kada se mogu sklupčati pod dekicu i gledati film, neki uživaju u proljetnim šetnjama, a neki su stvoreni za ljetne vrućine, more i ležanje na suncu po cijele dane. Slično je i s horoskopskim znakovima, neki ne mogu dočekati da se temperature podignu jer se tada podiže i njihova energija.

Image
Kao stvorena za ljetne bebe

Val ili Maris: Najljepša dječja imena inspirirana morem i ljetom

Ljeto je njihovo vrijeme za uživanje i tada se osjećaju najbolje, mnogi od njih procvatu kao orhideja i ostaju u svom najboljem izdanju cijeli ljetni period, a velike vrućine im ne smetaju već ih čine sretnima jer tada počinju aktivnosti koje vole.

Image

Neki horoskopski znakovi najaktivniji su upravo u ljetnim mjesecima. Toplina izvlači ono najbolje iz njih, pruža im mogućnost da se pokažu u najboljem svijetlu i okuse brojne avanture. Za mnoge od njih ljeto znači da mogu zaboraviti na brige i prepustiti se potpunom užitku. Jesi li i ti među njima?

Blizanci

Ako si rođena u ovom horoskopskom znaku, ovo je definitivno tvoje godišnje doba! Blizanci vole izlaziti i zabavljati se. Rođena si za druženje i upoznavanje novih ljudi, a ljeto ti daje slobodu, ponašaš se kao leptirić koji leti od cvijeta do cvijeta i pije slatki nektar života. Uživaš u provodima i ne gubiš vrijeme jer obožavano godišnje doba traje prekratko, a ti želiš maksimalno iskoristiti blagodati toplih mjeseci. Ovaj horoskopski znak smatra se najdruštvenijim stoga ne čudi da je i najaktivniji. Avanture, partiji, izlasci, festivali, odgovara im apsolutno sve.

Image
Foto: Pexels

Ovan

Ovaj horoskopski znak traga za strastvenim avanturama, a s ljetnim mjesecima i toplijim noćima dolazi njegovo vrijeme za uživanje. Vrijeme je da se oslobodiš teške odjeće, i uskočiš u nešto udobnije i prikladnije za noćne zabave. Kao vatreni znak, obožavaju ljeto, njihov karakter tada zablista i Ovnovi pokažu najbolju verziju sebe. Raspoloženi su za sportske aktivnosti jednako kao i za zabavu. Rado se upuštaju u sve ljetne aktivnosti poput plivanja, jedrenja, ronjenja, a također teže aktivnostima koje im omogućavaju da se približe prirodi.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Ako si rođena u znaku Jarca, tvoje vrijeme je došlo! Uživaš u ljetnim mjesecima, a posebno u novim romansama koje se razvijaju u toplim ljetnim noćima pod zvjezdanim nebom. Najveći problem Jarčeva je taj što ne poznaju granice i mogli bi iz nevine romanse razviti vezu koja nema budućnosti. Vrlo su impulzivni i nosi ih zanos pa ne razmišljaju 'hladne glave' i ulaze u odnose nepromišljeno do te mjere da su, osim nevinih ljubavnih provoda, voljni stupiti i u brak što može bitno zakomplicirati njihov život.

Image
Foto: Pexels

Lav

Venera je u znaku Lava cijelo ljeto, pa će horoskopski Lavovi, baš kao i oni pravi, imati ljubavni zov kroz sve ljetne mjesece. Ovaj znak voli ljeto i najsretniji je kada je na suncu, uz more ili rijeku u romantičnoj cvjetnoj haljini i sandalama. Uživanjem na suncu lavovi se pune energijom i za njih je život nezamisliv bez ovakvih aktivnosti. Toliko su vezani za sunčevu energiju da je i njihov dom prilagođen tako da u njemu ima puno prirodne svjetlosti. Lavove ćeš pronaći na plaži kako leže na ležaljci s hladnim koktelom u ruci i osmijehom na licu - to Lavu omogućuje da bude svjež i aktivan. Obožava i plivanje koje ih opušta i prepušta predivnom trenutku užitka u beskraju mora.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ribe su veliki sanjari i uvijek maštaju o boljim vremenima i utopijskoj zemlji u kojoj je život bajka. Ljeto je njihovo godišnje doba, jer je skoro idilično, (barem Ribama). Sve je lakše ljeti, problemi postaju manje bitni, a život sve više liči na idealnu maštariju koja se nalazi u glavama ovih znakova. Planiraju se godišnji, fokus je na uživanju i opuštanju, a upravo to veseli ovaj horoskopski znak. Najsretniji su u 'zemlji cvijeća'. Radije će izabrati mirno mjesto gdje se mogu spojiti s prirodom i živjeti svoju maštariju. Najviše vole provesti godišnji na skrivenim uvalama ili jezerima gdje nema puno gužve ni događanja kako bi mogli nesmetano uživati u svom svijetu.

Image
Foto: Pexels