Tanka je granica između ljubavi i mržnje

Ovi horoskopski znakovi ne mogu pobjeći od toplo-hladnih ljubavnih odnosa

Dinamika svakog odnosa je složena i ovisi o karakterima partnera i okolnostima. Svatko može ući u odnos koji je istovremeno pun ljubavi i mržnje, iako je vjerojatnije da će to učiniti ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima

jiroe-matia-rengel-b9kh72kOcdM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svaki ljubavni odnos je priča za sebe, a svaki par ima poseban način komunikacije. No neki parovi uvijek izgledaju kao da intenzivnije osjećaju svoju ljubav, a zbog toga često u svom odnosu imaju faze velike ljubavi i potpune hladnoće. S jedne strane postoji privlačnost i privrženost, a s druge strane su često ljutnja, neslaganje i problemi u komunikaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
S njima definitivno nije lako

Najbolji, najpametniji - najiritantniji: Ovo su najbahatiji horoskopski znakovi

Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi će puno češće biti u ljubavnim vezama koje se stalno "hladno-tople", a mogu biti i vrlo nezdrave. Odnosi često postaju ovakvi jer postoje problemi u komunikaci, nedostatak povjerenja i potpuno drugačiji ciljevi ili vrijednosti. Također mogu nastati kao rezultat tuge iz prošlosti ili neravnoteže moći između partnera.

Image

Koji znakovi će najčešće imati ovakav odnos možeš pročitati u nastavku članka. Tko zna, možda otkriješ da je i tvoj horoskopski znak među njima i shvatiš zašto si često nezadovoljna u ljubavnoj vezi ili saznaš što je problem tvoje prijateljice.

1/5