Horoskopska glumatala

'Fejkaju' sreću: Ovi znakovi skrivaju prave emocije kao zmija noge

Ako si sklonija percipirati stvari pozitivno, tvoje emocionalno stanje bit će vedrije, a ako ti je čaša uvijek napola prazna, takvo će biti i raspoloženje. Međutim, emocionalno stanje pojedinca ovisi i o vanjskim faktorima, a ovako na njih reagiraju ovi horoskopski znakovi

profimedia-0673952404.jpg
Foto: Profimedia

Na emocionalno stanje osobe izravno utječe priroda njezine mentalne aktivnosti što bi značilo da je glavni faktor sreće ili depresije naša percepcija. Ako si sklonija percipirati stvari pozitivno, tvoje emocionalno stanje bit će vedrije, a ako ti je čaša uvijek napola prazna, takvo će biti i raspoloženje. Međutim, emocionalno stanje pojedinca ovisi i o vanjskim faktorima na koje ne možemo utjecati.


Image
Kako te drugi vide?

Najveći horoskopski stereotipi: Tko se stalno žali, a tko je kraljica drame?

Nerealno je misliti da bi život trebao biti optočen ružinim laticama, isto kao što se nerealno uspoređivati s drugima. Danas je jako popularno biti savršen po kriteriju društvenih mreža, dakle opet, nerealno savršen! Pritisak na pojedinca dolazi sa svih strana, jer kako ćeš ti biti nenasmijana i nenašminkana kad tvoja susjeda koja ima četvero djece svaki dan savršena izlazi iz savršeno čiste i uređene kuće, a ti nemaš vremena ni psa prošetati, a kamoli imati savršenu kuću i okućnicu.

Image

Zbog svega navedenog ljudi često glume te hodaju lažno nasmijani ne bi li se 'uklopili'. Istina je da glavni uzrok leži u iskrivljenoj percepciji svijeta, ali ima nešto i u zvijezdama. Astrologija ima velik utjecaj na kontrolu emocija i održavanja mentalnog zdravlja, a mi ti donosimo četiri horoskopska znaka koji nerijetko glumataju da su sretni i ispunjeni, a ustvari skrivaju svoje prave emocije.

Ovan

Ovo je jedan od znakova zodijaka koji uspješno prikriva svoje stvarno emocionalno stanje, a to čine nezrelim načinom ponašanja. Naime, osobe rođene u ovom znaku imaju tendenciju svoje mišljenje izražavati na djetinjasti način, što je ustvari obrambeni mehanizam kojim prikrivaju svoje emocije. Ovnovi se često pretvaraju da su sretni i zadovoljni samo da ne bi uvrijedili ili povrijedili druge što nije dobro jer tako degradiraju sebe.


Image
Foto: Pexels

Bik

Bikovi su po prirodi vrlo zatvoreni i nepovjerljivi. Dugo će trebati da osvojiš povjerenje ovog tvrdoglavog znaka, ali jednom kada se to dogodi možeš očekivati da ćeš upoznati Bika onakvog kakav istinski je. Do tada, budi sigurna da ti osoba rođena u ovom znaku neće otkriti ništa o sebi jer su uvijek u strahu da bi se njihova ranjivost mogla iskoristiti protiv njih. Zbog toga se pretvaraju da je sve u redu i nikada ne pokazuju svoje prave osjećaje.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Pripadnike ovog znaka često nazivaju robotima jer su vrlo predani poslu, a kada rade, toliko su fokusirani na to čime se bave da ne pokazuju nikakve emocije, vjerujući da su emotivna stanja glavni neprijatelji produktivnosti. Jarci su sposobni potpuno potisnuti svoje prave emocije i za javnost nabaciti masku koja odglumi točno onu ekspresiju koja je u određenom trenutku potrebna. Ovakvo ponašanje onemogućuje im da kažu ono što stvarno misle, a time tjeraju sami sebe da predstavljaju lažne emocije.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku konstantno brinu o mogućim propuštenim prilikama, bilo poslovnim, bilo životnim i radi toga su često nezadovoljni trenutnom situacijom. Kada je pokazivanje emocija u pitanju, Vage su velika glumatala koja neće dozvoliti da itko osim njih zna njihovo stvarno emocionalno stanje stoga se vječno predstavljaju sretni i veseli, a ustvari su melankolični i skloni depresivnim mislima.

Image
Foto: Pexels

Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!