Vrijeme ni(je) za drugu priliku

Nikad nije kraj: Horoskopski znakovi koji se uvijek vraćaju bivšima

Iako ima trenutaka kada je razumno nekome oprostiti i primiti ga natrag, ne zaslužuje svaki prekid još jednu šansu - a ovi horoskopski znakovi nikako da nauče svoju lekciju

profimedia-0043739223.jpg
Foto: Profimedia

Prekidi nikada nisu laki ili nekomplicirani. Ali kada je riječ o posljedicama - ostaješ li prijateljica s bivšim, izbacuješ li ga u potpunosti iz svog života ili mu se vraćaš i započinješ vezu ispočetka?

Horoskopski znakovi koji se uvijek vraćaju bivšim partnerima imaju svoje razloge za to, ali rezultati su uvijek isti. Kada nekoga primimo natrag, dajemo mu drugu priliku da postupi ispravno i vjerujemo da je naučio iz svih pogrešaka. Ali ponekad (češće nego ne) je naivno nekoga primiti natrag, pogotovo ako se ta osoba ne osjeća loše zbog onoga što je učinila ili se ne planira truditi više.

Image
Nostalgija na vidiku

Stara vatra: Ova 3 znaka bi se u 2022. mogla vratiti bivšoj ljubavi

Stvaranje obrasca da uvijek opraštaš svojim bivšim partnerima vjerojatno i nije najzdravija stvar. Ako zna da ćeš mu oprostiti svaki put kad zabrlja, vrlo vjerojatno neće pokušati biti bolja osoba. U ovom slučaju konstantno opraštanje može se promatrati kao nagrada za loše ponašanje!

shimmer fallback

Ima trenutaka kada je razumno nekome oprostiti i primiti ga natrag - možda je prekid bio brzoplet i nije bio promišljen; možda je tajming bio loš. Ali ne zaslužuje svaki prekid još jednu šansu. A ovi horoskopski znakovi nikako da nauče svoju lekciju.

Bik

Bikovi ne ulaze u veze iz hira. Dok su u vezi, potpuno su uključeni u nju. Ako je njihov odnos jednom bio sjajan, nema razloga da im drugi put ne bi bilo još bolje, zar ne? Tako prosječan Bik razmišlja.

Bik je mišljenja da bi drugi put moglo biti puno lakše kada oba partnera znaju što mogu očekivati, tako da nema razloga da svom bivšem ne da drugu priliku, a ako opet ne uspije, onda će definitivno znati za ubuduće.

shimmer fallback

Rak

Kad se Rak zaljubi, to je zauvijek. Ako prekine s partnerom, uvijek postoji dio Rakovog srca koji pripada njihovoj bivšoj ljubavi. Šanse da će se ponovno spojiti s bivšim su velike, pogotovo ako svi s kojima ovaj horoskopski znak razgovara misle da je to dobra ideja.

Izuzetno im je teško ukloniti sve tragove ljubavi koju su osjećali prema nekome, a puno lakše samo obnoviti vezu kao da se ništa nije dogodilo

shimmer fallback

Ribe

Ribe su poznate po tome što uvijek daju drugu šansu, a posebno je to istina kada je u pitanju njihov bivši. Ribe su nostalgične i imaju tendenciju da se osvrću na svoje prošle veze na najpozitivniji način. U gotovo svakoj od svojih prošlih veza, Ribe smatraju da još uvijek ima puno potencijala.

Ljubav i privrženost su već tu, što će sigurno pomoći u ponovnoj izgradnji povjerenja i predanosti. U mislima Riba, nema razloga da ovaj put ne uspije.

shimmer fallback

Vaga

Vage uvijek opraštaju svojim bivšima jer su izuzetno ljubazne i optimistične i žele vjerovati da je došlo do pozitivnih promjena. Kada se prekid dogodio, to je Vagama dalo perspektivu i pomoglo im da vide što u vezi funkcionira, a što ne.

Ako se njihov bivši vrati i zatraži drugu priliku, Vaga želi vjerovati da ima najbolje namjere, a ne dati mu novu priliku bilo bi nepravedno. Vage mogu biti poprilično naivne i 'slabe' kada su u pitanju njihove emocije.

shimmer fallback

Djevica

Djevice uče na svojim pogreškama i znaju da će veza propasti ako nije pravo vrijeme ili partneri nisu na dobrom mjestu. Ipak, sviđa im se ideja nove prilike i da ovaj put stvari preokrenu na bolje.

Djevice su uvjerene da su prepametne da budu izigrane i čvrsto vjeruju da će prepoznati prvi znak da je njihov bivši sumnjiv. Ali u početku, Djevica ne želi brzopleti donijeti krivi zaključak i svom će bivšem pružiti blagodat dvojbe.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.