Nikad zadovoljni

4 horoskopska znaka koji vječno pokušavaju promijeniti svog partnera

U astrologiji postoji nekoliko horoskopskih znakova koji žele pod svaku cijenu promijeniti svog partnera, ma koliko god to bilo nerealno, nepotrebno ili puno nepoštovanja

profimedia-0546413468.jpg
Foto: Profimedia

Želimo vidjeti najbolje u ljudima, ali moramo vidjeti osobe koje oni uistinu jesu. Ne možeš ući u vezu s nekim samo zato što vjeruješ da ima potencijal. To je kao da ulaziš u vezu u nadi da će se osoba na kraju promijeniti. Češće nego da - neće se promijeniti. Kakva je korist od potencijala ako ga tvoj partner neće iskoristiti za poboljšanje i promjenu?


Kada vjeruješ da je tvoj partner sposoban za mnogo više i da ne radi ništa po tom pitanju, to te ostavlja razočaranom i počinješ se pitati što možeš učiniti da ga motiviraš.

Image
Prepoznaj ih na vrijeme

6 znakova koji pokazuju da vaša veza baš i nema budućnost

Iako motiviranje partnera nije loša ideja, u astrologiji postoji nekoliko neprihvaćajućih horoskopskih znakova koji žele pod svaku cijenu promijeniti svog partnera, ma koliko god to bilo puno nepoštovanja.

Image

Motiviranje partnera nije loša ideja. Naravno da trebaš biti podrška njegovim snovima i težnjama. Ali on je također odrastao čovjek i trebao bi se htjeti promijeniti za svoju dobrobit, a ne zato što si ga ti (ili bilo tko drugi) natjerala na to. Uvijek možeš predložiti načine na koje bi cijenila promjenu partnera. Naposljetku, odnosi se svode na to da uključene zajedno rastu kako bi se stvorila snažnija veza. Ali tvoj partner ima slobodu odlučiti ostati isti, baš kao što ti imaš slobodu napustiti nekoga tko nije voljan poboljšati se ili raditi na sebi.


A koji horoskopski znakovi uvijek pokušavaju promijeniti svog partnera - provjeri u nastavku.

Ovan

Ovnovi su odlučni u namjeri da njihovi odnosi funkcioniraju, gotovo pod svaku cijenu. Umjesto da prekinu s partnerom za kojeg znaju da nije za njih, Ovnovi će ih pokušati promijeniti. Spremni su preuzeti taj rizik jer su sigurni u svoju sposobnost, ali ne shvaćaju da ne mogu promijeniti nekoga tko se ne želi promijeniti.

Trebala bi biti spremna boriti se za nekoga koga voliš, ali samo ako je i ta osoba spremna boriti se za tebe. U vezi bi trebao postojati određeni stupanj reciprociteta. Kako će Ovan i dalje biti nezadovoljan svojim partnerom, postat će neraspoloženiji i frustriraniji. U tom bi trenutku trebali odustati i odlučiti se za partnera koji već ispunjava njihova očekivanja.


Image

Djevica

Djevice su perfekcionisti. Od svakog aspekta svog života ne očekuju ništa osim najboljeg, a posebno od partnera. Ako njezin partner učini bilo što nezadovoljavajuće, Djevica će ga zamoliti da to promijeni. Budući da Djevice vjerojatno najviše osuđuju od svih znakova, vrlo oštro kritiziraju svoje partnere. Ne shvaćaju da ne mogu biti tako kritične prema svojim partnerima kao prema svojim zadacima i projektima. Njihov je partner ipak osoba s osjećajima.

Jednom kada se Djevica posveti, potpuno je predana. Pa iako se male prepreke mijenjaju u veće, Djevica i dalje neće biti voljna pustiti vezu. Njihova tvrdoglavost i kronično pretjerano razmišljanje sprječavaju ih da napuste vezu; umjesto toga, one nastoje promijeniti partnera koliko god mogu. Djevice moraju zapamtiti da ljudi nisu savršeni, a ni njihov posao nije da ih čine savršenima.

Image

Vaga

Vage su sklone biti vrlo idealističke kada je ljubav u pitanju, pa uvijek vide dobro u svima. Nikada ne žele vjerovati da je njihov partner otrovan ili da nije prava osoba za njih. Vaga bi se radije sama promijenila nego otišla.

Žena Vaga, posebno, želi navesti svog partnera da vidi njezino stajalište komunicirajući probleme u nadi da će se on promijeniti. Ona samo želi pronaći način da zadrži sklad u vezi. Vaga zna da ako ponovno bude solo, morat će se prilagoditi solo životu, a to nikako ne želi. Puno je lakše za jednu Vagu ostati u vezi u kojoj je zapravo nesretna, nego da bude sama.

Image

Jarac

Jarci nikada nisu zadovoljni. Ništa im nikada nije dovoljno, pa čak i ako se njihov partner promijeni kako bi im ugodio, i dalje nisu sretni. Ovaj nedostatak zadovoljstva može biti odraz toga kako se osjećaju neispunjeno u vlastitom životu.

Jarci će manipulirati svojim partnerom tako da misle da su oni problem i da se moraju promijeniti. Sve to samo da bi se sakrila činjenica da su oni ti koji se trebaju promijeniti. Na taj način čuvaju svoj status netaknutim.

Njihov ego ne može podnijeti pomisao da su oni problem, pa upiru prstom u partnera. Jarac to nikada ne bi priznao jer je jako tvrdoglav znak. Kako bi Jarci prestali pokušavati promijeniti svoje partnere, moraju početi raditi na sebi i pronaći ispunjenje.

Image

Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"