Play logo
Bez uljepšavanja

Misle da su bolji od drugih: Ovi znakovi uvijek gledaju druge svisoka

Prioriteti su im materijalne stvari i bogatstvo i na druge ljude gledaju s prijezirom, a takve su osobe najčešće rođene u ova tri horoskopska znaka

horoskopskiznakovi.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Play logo

Mnogi ljudi smatraju da su obilježja dobre osobe poniznost, ljubaznost i empatija. Međutim, postoje mnogi koje krase i ne baš tako pohvalne osobine. To su oni koji žude za bogatstvom i materijalnim stvarima i koji se osjećaju superiorno i s prezirom gledaju na druge koji (u njihovim glavama) možda nisu toliko uspješni ili bogati kao oni.

Play logo

A ako je vjerovati horoskopu i astrologiji, takve su osobe najčešće rođene u tri horoskopska znaka. Naravno, nikada ne smijemo generalizirati i to možda ne vrijedi za svakoga, no u nekim slučajevima upravo osobe rođene u ova tri horoskopska znaka druge gledaju svisoka i misle da su bolje od drugih - u nastavku pogledaj koji su to znakovi.

Jarac

Jarac je netko tko vjeruje da su on i njegova obitelj superiorniji od drugih. Oni često cijene novčano bogatstvo i društveni status za razliku od osobnosti ili ljubazne prirode pa se osjećaju superiornima u odnosu na druge i hrle k onima koji imaju više novaca. Bilo da ne odgovara na njihove pozive, poruke ili im se smije, Jarac ima tendenciju odbijati ljude koje smatra nedovoljno dobrima.

Izvor: undefined

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima veći emocionalni kvocijent od mnogih drugih znakova, no osobe rođene u znaku Riba koriste ga samo kada su u pitanju osobe koje su im bliske. Kada je riječ o strancima, Ribe se često prema njima odnose kao da su bolje od njih, bilo da se radi o veličanju vlastitog života kako bi se oni osjećali manje vrijednima ili o njihovom ponižavanju.

Play logo
Izvor: undefined

Vodenjak

Vodenjak je netko tko vjeruje da novac može kupiti sreću. Oni Vodenjaci koji su imućni uvijek se razmeću svojim bogatstvom i druge gledaju svisoka. Ovaj zračni znak također je sklon poštovati samo one koji imaju puno novca, velike kuće i otmjene automobile ili obrazovanje na elitnim sveučilištima diljem svijeta, što ih u određenoj mjeri čini površnima.

Izvor: undefined
Play logo