Velike promjene

Sjaj na ruci: Tri horoskopska znaka koja imaju najveće šanse za zaruke ove godine

Ove godine će tranzitni Saturn imati poseban utjecaj na tri horoskopska znaka. Tko bi se do kraja 2022. mogao odlučiti na brak, pročitaj u nastavku

peter-hansen-g__1qQUENN0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Brak nije nešto što svatko priželjkuje, ali ni stil života koji odgovara baš svakoj osobi. No većina ljudi uživa ili priželjkuje upravo ovakav stil života i zajedništvo koje je potvrđuje službenim potpisom. A put prema braku su i zaruke koje su za mnoge parove jako uzbudljiv čin koji odiše romantikom i ljubavlju bez obzira jesu li se dogodile u dnevnom boravku ili na plaži.

Image
Pogledaj istini u oči

Odvest će te na vjenčanje - ili ne? Znakovi koji otkrivaju je li ON materijal za brak

Prema astrologiji, naše sklonosti prema određenim životnim izborima ovise i o pripadnosti određenom horoskopskom znaku. Položaj Venere u natalnoj karti pokazuje kako se ponašamo prema sebi i partneru kada smo zaljubljeni, dok Merkur daje upute kako komuniciramo u vezi. Ipak, i položaj drugih planeta pokazuje kakav bi nam mogao biti ljubavi život.

shimmer fallback

Primjerice, kada se radi o samoj odluci o ulasku u brak, tu se najviše gleda utjecaj tranzitnog Saturna, a ove godine će poseban utjecaj imati na sljedeća tri horoskopkska znaka. Tko bi se do kraja 2022. mogao odučiti na brak, pročitaj u nastavku.

Vodenjak

Za pripadnike ovog znaka, 2022. je godina puna problema. No na ljubavnom planu će se dogoditi pozitivna promjena - postoji velika šansa da ćeš se zaručiti. Ako si trenutno slobodna, vjerojatno se na tvojim vratima neće pojaviti savršen muškarac s kojim ćeš odmah odjuriti pred matičara, ali ako si u vezi, svakako biste mogli napraviti sljedeći korak. Ovo je godina za nove zajedničke odluke.

Prihvati snagu koju donosi Saturn jer u živote Vodenjaka donosi stabilnost u odlukama. Također, pokaži partneru svoje osjećaje i budi ranjiva, nemoj ih uvijek skrivati. Nemoj zaboraviti da možeš biti slatka i nježna dok si istovremeno snažna i neovisna.

shimmer fallback

Strijelac

Iako su pripadnici ovog znak divlja djeca Zodijaka, ove godine imaju velike šanse da svoj život usmjere prema mirnijem periodu. Saturn šalje dobre vibracije koje će ti dati snagu kako bi se smirila i odlučila za predanost. Nemoj zaboraviti da se radi o nečemu što je dobro za tvoj život. Možda i ti možeš zaprositi svog dečka, kod tebe su otvorene sve opcije. Sretno!

shimmer fallback

Vaga

Iskreno bez zavaravanja, ova godina je puna svakakvih problema, ali u svemu tome postoji velika mogućnost da će te tvoj voljeni zaprositi. Tko zna, možda i ti zaprosiš njega! Iako su neki planeti ove godine postavljeni tako da ćeš misliti da je sve protiv tebe, ipak ćeš osjetiti dobar Saturnov utjecaj.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.