Horoskop i vožnja

Zvijezde znaju: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje vozačice

Nisi sigurna jesi li dobra vozačica? Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, onda su tvoje vozačke sposobnosti zavidne

zene-vozaci.jpg
Foto: Unsplash

Iako postoji raširena zabluda da su muškarci bolji vozači od žena, stvarnost je nešto drugačija, a čak i znanost i istraživanja idu ženama u prilog - prema istraživanju provedenom na uzorku od 15 tisuća vozača i vozačica, žene su puno odgovorniji, pažljiviji i bolji vozači od muškaraca, posebno ako se u obzir uzme broj prometnih nesreća sa smrtnim ishodom i kazne.

Image
Zvijezde za volanom

Jesi li rođena vozačica ili ipak ne? Ovo su najbolji i najgori vozači horoskopa

Isto istraživanje kaže da vozačice bolje razumiju promet, imaju bolji osjećaj za rizik, češće koriste dječje sjedalice, ozbiljnije su, nisu sklone bijesu kao muškarci, a ako je vjerovati astrologiji, žene rođene u tri horoskopska znaka obično imaju najbolje vozačke sposobnosti. Vrlo su strpljive i lako se navigiraju kroz prostor, a poštuju i prometna pravila i propise, što je u prometu od velike važnosti.

Dakle, zvijezde su rekle svoje - žene rođene u ova tri horoskopska znaka smatraju se najboljim vozačicama. Provjeri jesi li i ti među njima.

Bik

Marljivi Bik razumije da je ključ uspješne vožnje dobra priprema prije nego što sjedne za volan - od točenja goriva do popravljanja manjih ogrebotina na automobilu, žene Bikovi vrlo su pažljive kada je u pitanju izgled njihovih vozila. One se uz to strogo pridržavaju prometnih pravila i nikad ih ne krše. I dok bi neki vozači mogli biti frustrirani dugim kolonama i gužvom na cestama, žena Bik uvijek će biti strpljiva.

shimmer fallback

Rak

Žene rođene u znaku Raka po prirodi su vrlo oprezne i pedantne. A upravo to znači sigurniju vožnju jer ne voze nesmotreno. One daju pokazivače prije svakog skretanja i metodično provjeravaju retrovizor, kao i bočna zrcala kako bi bile sigurne da ne jure i ne ometaju bilo koje drugo vozilo na cesti. Žene rođene u ovom znaku po prirodi su vrlo zabrinute, pa se osjećaju odgovornima za sve na cesti.

shimmer fallback

Djevica

Od zabrinutosti za sigurnost pješaka do pedantnog istraživanja svakog prometnog pravila u gradu u kojem živi, žena Djevica pripremit će se na sve moguće načine prije nego što uđe u auto. Ona želi da se stvari nesmetano odvijaju kada je ona u prometu pa neće oklijevati da zaustavi svoj automobil uz rub ceste i regulirati promet ako se uz cestu stvori gužva.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.