Pazi leđa

Beskrupulozne ljubavnice: Žene ova 4 znaka mogle bi ti ukrasti supruga

Ako se oko tvog dragog mota žena u jednom od ovih znakova, radije drži oči širom otvorene – jer tim je zavodnicama najslađe zabranjeno voće

pexels-cottonbro-4694315.jpg
Foto: Pexels

Pitaš se zašto bi neka žena htjela ukrasti tvog frajera kad ima dovoljno 'riba u moru'? Pa, razloga ima nekoliko. Ponekad je riječ o ljubomori i želji da imamo nešto što ima netko drugi tko se čini sretan. No, ima i žena koje jednostavno nemaju savjesti i rade ono što im se prohtije.

Image

Iako se dakako to ne odnosi na sav ženski rod u ova 4 znaka, ako je vjerovati zvijezdama, pripadnice tih znakova sklone su vjerovati kako je trava uvijek zelenija u susjedovom dvorištu. Ako si ti ta susjeda – radije pripazi. Naime, one neće prezati ni pred čim kako bi došle do onog što žele – ili do onog koga žele. Ako su se naumile na zauzetog muškarca, njegova supruga ili partnerica može očekivati dramu epskih razmjera. Ove zavodnice izvadit će sve svoje oružje i igrati van svih pravila, vjerujući u onu kako je u ratu i u ljubavi sve dozvoljeno, pa i razoriti nečiji brak.

Image
Ledeno srce

Oprez, muškarci u ova 4 znaka hladni su kao led

Naravno, sami muževi u ovakvom scenariju nisu nimalo nevini jer za tango je potrebno dvoje, ali zvijezde tvrde kako je ženama rođenim u ova 4 znaka doista teško odoljeti. Dakle, takozvane otimačice vrlo su vjerojatno pripadnice nekih od ovih horoskopskih znakova:

Ovan

Ovnovi iz nekog razloga vjeruju kako im pripada sve što požele. Istina, imaju snažnu moć manifestacije i njihove želje nerijetko postaju stvarnost – no ponekad se to događa na uštrb tuđe sreće. Od svih znakova, Ovnice imaju najveće šanse zaljubiti se u oženjenog muškarca. Njihova je životna filozofija: živi u sadašnjem trenutku, a osim toga, nevjerojatno su vješte zavodnice koje mogu osvojiti i najtvrđe utvrde. Ipak, žene u ovom znaku trebale bi stati na loptu i porazmisliti o jednom: karma nikad ne ostaje dužna i prije ili kasnije one će biti te koje će ostati slomljena srca.

Image

Vodenjak

Po ovom pitanju žene u znaku Vodenjaka su poput 'tihe vode koja brege dere'. Na prvu neće biti očito na što su spremne, no iza svakog njihovog osmijeha i pogleda krije se dobro skovani plan. Vodenjaci su poznati po svojoj kreativnosti i inovativnosti, pa će pripadnice ovog znaka te svoje vještine koristiti i kako bi dobile onog koji im je zapeo za oko. Pri tom, bit će to nešto što nitko neće moći predvidjeti – i zato su, kao otimačice, posebno opasne. Ako je tvoj suprug ili partner blizak s nekom 'Vodenjačicom', radije imaj oči na leđima.

Image

Lav

Lavovi će pod svaku cijenu dobiti ono što žele – i to odmah. Žene rođene  ovom znaku neće puno čekati i planirati. Ako je zauzet muškarac onaj koji im se svidi, prijeći će u akciju bez da razmisle dva put. Pri osvajanju toliko će se uzbuditi demonstracijom vlastite moći i opiti mirisom pobjede da ih neće biti nimalo briga za osjećaje ostavljene žene – čak i ako je riječ o prijateljici. Ponekad će Lavice kasnije požaliti i osjetiti krivnju, ali šteta će već biti počinjena – nepovratno.

Image

Rak

Za slatku malu osjećajnu, sramežljivu i romantičnu Račicu dosita nitko ne bi rekao da bi mogla biti razaračica brakova. No, tvoja poznanica ili čak prijateljica rođena u ovom znaku ima jedan problem: sklona je ljubomori. Zapravo, ne možeš joj u potpunosti vjerovati jer kad je ljubav u pitanju, ovaj vodeni znak lako gubi glavu, a potencijalnog će partnera u pravilu staviti iznad prijateljice.

Njezin slatki i nevini način magično privlači muškarce. Osim toga, iako izgleda milo i bezopasno, ne zaboravi da Rak ima kliješta i zato je sasvim moguće da će, ako tako poželi, tuđeg supruga namamiti u svoj krevet.

Image