Nikad nezamijećeni

Misice zodijaka: Ovo je top 5 najljepših znakova

Prema nekima od nas zvijezde su bile posebno naklonjene pa sretnice i sretnici rođeni u ovim znakovima plijene pažnju svojim atraktivnim izgledom gdje god se pojave

profimedia-0665882556.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Neki tvrde kako, uz dovoljno truda, baš svatko može izgledati dobro. Drugi naglašavaju kako je ljepota ionako prolazna, a osim toga, suditi nekoga prema vanjskom izgledu prilično je površno. Slažemo se, prava ljepota dolazi iznutra i sva šminka ovog svijeta ne može uljepšati ružnu osobnost. Ono što nazivamo pravom ljepotom više je vezano uz naš karakter, koji onda u većini slučajeva i našu vanjštinu u očima drugih čini lijepom. Prava je ljepota ono što vidimo u osobi koju volimo, nakon što prestanemo obraćati pažnju samo na njezinu 'fasadu'.

Image

Ipak, bili bi nepošteni kad ne bismo priznali da postoji i samo fizička atraktivnost. Uz ovo, neki znakovi jednostavno imaju više smisla za prikazati se u najboljem svjetlu. Prema astrolozima, svaki od znakova ima naglašene određene osobine - kako psihičke, tako i one fizičke. Što se izgleda tiče, to koje će crte lica, ton kože, boja kose ili oblik tijela dominirati kod kojeg znaka ovisi ponajviše o planetima koji njime vladaju. Iako je to hoćemo li drugima biti zgodni ili ne nešto subjektivno, postoje neke generalne fizičke značajke za koje će se većina ljudi složiti da su privlačne.

Image
Mala zelena čudovišta

Oprez! Ova 3 horoskopska znaka izuzetno su ljubomorna

Želiš znati koji je najatraktivniji znak Zodijaka, odnosno spram kojih su znakova zvijezde u tom smislu bile posebno naklonjene? Evo rang liste najljepših znakova, od samog vrha:

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba spadaju u one najljepše. Ribe su po prirodi delikatne, nježne i krasi ih vitka linija. Obično su sitne građe i imaju zarazan osmijeh koji osvaja na prvu. Ističu se i njihove blage, a velike oči, nerijetko plave, na koje pripadnici suprotnog spola jednostavno ne mogu ostati ravnodušni.

Žena rođena u znaku Riba najženstvenija je od svih i sve što nama drugima preostaje je gledati ju s divljenjem. Posjeduju rijetku i jedinstvenu ljepotu koja svima upada u oči čim se pojave u prostoriji. Uz sve ovo, Ribe su obdarene bujnim poprsjem i vretenastim, dugim nogama, a kreću se suptilno kao balerine. Rođene su da svakom muškarcu lako zavrte glavom, a u ženama bude ljubomoru.

Image
Foto: Pixabay

Vaga

Odmah nakon božanstvenih Riba najljepši je znak Vaga - prva pratilja u ovom zvjezdanom izboru za miss. Osobe rođene u znaku Vage obično su više od prosjeka, krasi ih valovita kosa, puteno tijelo i seksi usne u obliku srca. Osim toga, Vage imaju izražen smisao za modu i znat će dobrim izborom odjeće naglasiti svoje adute.

Žene u znaku Vage tipično imaju besprijekoran ten koji kao da sjaji iznutra. Njihov osmijeh ispunit će cijelu prostoriju, a osobito se ističu njihovi ravni bijeli zubi. Kad na fotografiji vidiš skupinu žena, ona koja je najbolja ispala vrlo je vjerojatno Vaga -najfotogeničnija od svih horoskopskih znakova.

Image
Foto: Pexels

Lav

Osobe rođene u vatrenom znaku Lava često pomalo liče na mačke i gotovo su beziznimno privlačne drugima. Prije svega, krasi ih prekrasna, čvrsta i gusta kosa. Lavovi su obično visoki, ali čak i kada to nisu tako izgledaju jer se drže uspravno i ponosito. Njihove su oči bademaste, sive ili plave, a pogled je uvijek pun života. Ten im obično ima zlatni podton, a koža im je glatka.

Žene Lavice obično imaju kraće noge i duži struk, graciozni vrat te velike i tople oči. Njihov nos i uši su mali, a lice šire. Zbog njihova stava i držanja čim uđu u prostoriju za njima će se okrenuti svaka glava, u čemu svaka prava Lavica uživa.

Image
Foto: Pixabay

Bik

Ono što se prvo ističe na osobama rođenim u zemljanom znaku Bika je lijepo oblikovano okruglo lice i senzualne pune usne. Njihova je kosa čvrsta i uvijek izgleda zdravo. Većina Bikova su fizički vrlo aktivni pa imaju čvrsto i mišićavo tijelo. Osim toga, obožavaju modu i imaju ukusa pa će uvijek biti u trendu.

Žene rođene u ovom znaku nerijetko imaju kovrčavu kosu, širi vrat, prodoran pogled i jače su građe. Njihov je glas baršunast što je mnogim muškarcima neodoljivo seksi. Uz sve navedeno, osobe rođene u znaku Bika svoj dobar izgled nadopunjuju šarmom - oni su naprosto ono što bismo nazvali 'kompletnim paketom'.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Osobe rođene u zemljanom znaku Djevice poznate su po svom perfekcionizmu, čvrstim stavovima i oštrom umu. Žene Djevice sretnice su koje krasi i pamet i ljepota. Svaka je žena lijepa na svoj način, bez obzira na horoskopski znak, ali žene Djevice ističu se u gomili zbog izražajnih, simetričnih crta lica i proporcionalne građe tijela. Obično su srednje visine i vitke ili čak mršave, ali ne bez seksi oblina. Vole imati dugu kosu i odijevati se elegantno, nikad ne pretjerujući.

Pripadnike suprotnog spola Djevica će privući i svojim senzualnim načinom hoda te uspravnim, gracioznim držanjem. Njezino lice ponekad djeluje pomalo misteriozno, pogotovo u prisustvu osoba koje ne poznaje, što dodaje na njezinoj magičnoj privlačnosti.

Image
Foto: Pexels