Veliki astrološki događaj

Pomrčina Sunca 20. travnja najviše će 'uzdrmati' 4 horoskopska znaka

Hibridna pomrčina Sunca na sve horoskopske znakove će djelovati vrlo snažno i poticati ih da čine nove energične stvari. No najintenzivnije će djelovati na četiri horoskopska znaka

profimedia-0147019751.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ovo je vrijeme kada je važno sve što podiže adrenalin, donosi vatru u život i osjećaj svrhe. Prva pomrčina Sunca događa se 20. travnja u znaku Ovna što je savršeno vrijeme za preuzimanje rizika. Budući da je Ovan kardinalni vatreni horoskopski znak ova energija nije baš održiva odnosno može se pojaviti i brzo nestati, ali ima sasvim dovoljno utjecaja da potakne na nove projekte i pothvate. Ovo će posebno utjecati na planove koji su se dugo odgađali. Nadolazeća pomrčina Sunca je najpovoljnije vrijeme za početak, pogotovo jer je ovo drugi ovogodišnji mladi mjesec u Ovnu.

Image
Par za zabavu iz snova

Njima nikad nije dosadno: Horoskopski znakovi koji se ludo zabavljaju zajedno

Pomrčina Sunca događa se dva do pet puta godišnje. Mjesec prolazi između Sunca i Zemlje tijekom pomrčine, bacajući sjenu na Sunce. Ove godine, pomrčina Sunca u travnju je hibridna, a znači da je Mjesec na takvoj udaljenosti da će se iz nekih krajeva vidjeti prstenasta pomrčina, a i drugih potpuna.

Image

Iako će ova hibridna pomrčina Sunca na sve znakove djelovati vrlo snažno i poticati ih da čine nove energične stvari ipak će najviše uzdrmati četiri horoskopska znaka jer će osjećati da su jako u žurbi tijekom pomrčine.

Ovan

Dana 20. travnja Sunce i Mjesec spojit će se u Ovnu i donijeti značajne nove početke za sve ljude rođene u ovom znaku, ali u području identiteta i samoizražavanja. Naravno, da će uvijek zadržati svoju izražajnu i energičnu narav. No ova pomrčina će u centar tvog interesa vratiti neka druga pitanja. Je li tvoj život u potpunosti usklađen sa životnom svrhom? I shvatit ćeš da nije samo važna inicijativa nego i donošenje pravih odluka, onih koje su u skladu s tvojim bićem. Tijekom ove pomrčine odluke koje doneseš bit će kristalno jasne.

Image

Rak

Tijekom hibridne pomrčine Sunca koja se događa u tvojoj desetoj kući tvoja karijere i javnog imidža pojavit će se neka nova dimenzija. Na novom putovanju fokusirat ćeš se isključivo na svoje sposobnosti. Uvijek si u sebi imala osobine koje su potrebne za kvalitetnog vođu, ali sada je vrijeme da konačno te karakteristike izađu iz tebe i da te odvedu na cilj. Sada je dobro vrijeme da prihvatiš ulogu koja traži više odgovornosti jer sada osjećaš da je pravo vrijeme za nove izazove.

Image

Vaga

Pomrčina Sunca u Ovnu donijet će novi početak, ali u području ljubavi i partnerstva. Tvoj pristup životu znači da uvijek tražiš ravnotežu, ali bez ikakvih sukoba. No ovih dana ćeš se zbog pomrčine osjećati neustrašivo jer se radi o stvaranju nečeg novog. Veza u koju sada ulažeš dio su priče koja će se nastaviti odvijati u sljedećih nekoliko godina, stoga je vrlo važno da obratiš pažnju na veze koje sada stvaraš tijekom ove pomrčine.

Image

Jarac

Ova pomrčina Sunca u Ovnu otvara novo poglavlje u tvom životu odnosno u području doma i obitelji. Stvari koje se događaju iza zatvorenih vrata postat će važne. Inače voliš predvoditi i biti glavna, ali sada je  vrijeme da u potpunosti budeš glavna. Kao znak koji najviše voli planirati u zodijaku neće ti se svidjeti impulzivna energija koja se pojavljuje s ovom pomrčinom, ali može pokrenuti stvari na koristan način. Vrijeme je da se okreneš i staviš fokus na svoj dom i vidiš kako sve oko tebe izgleda.

Image