U znaku Vodenjaka

Pun Mjesec 12. kolovoza snažno će utjecati na 4 horoskopska znaka

Pun Mjesec u Vodenjaku dogodit će se 12. kolovoza. Uštap je vrijeme pojačane energije i snažnih emocija koje izlaze na površinu

alexis-antonio-wGpUYzBqW20-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Život se sastoji od donošenja malih i velikih odluka; koji posao želiš raditi, gdje želiš živjeti i kakvu kavu želiš popiti u jutarnjim satima. Također, uvijek postoji i nada da ćemo sve najbolje odluke donijeti iz prvog pokušaja.


Image
Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za kolovoz 2022.: Čak četiri planeta su u retrogradnom hodu, pa će sve biti otežano

No astrološki događaj poput punog Mjeseca upravo preispituje te odluke i utječe na osjetljiva područja života. Pun mjesec u Vodenjaku koji se događa 12. kolovoza također će pokušati otvoriti nova razmišljanja o životu, a zbog toga što se događa u ovom znaku neki ljudi će biti posebno osjetljivi. Vodenjak je poznat po tome što krši pravila, diže revolucije i pravi je ekscentrik. A pun Mjesec u ovom znaku ohrabrit će neke da se uključe i stvore promjene, za početak, u svom životu.

Image

Također, ovaj pun Mjesec povezan je s Uranom, planetom koji predstavlja iznenađnje ili neočekivane stvari. Ali i sa Saturnom koji nas tjera da se zapitamo što želimo i kako to učiniti. Zbog ovih kombinacija četiri znaka će biti posebno pod utjecajem ovog punog Mjeseca, a jesi li među njima i što trebaš učiniti ovih dana - otkrij u nastavku.

Bik

Što želiš postići u svom životu? Po čemu želiš da te pamte? Pun Mjesec u Vodenjaku upravo će isticati ova pitanja jer će utjecati na desetu kuću koja označava karijeru. U fokus dolazi društveni status jer ćeš 12. kolovoza početi preispitivati svoje profesionalne ciljeve, ali i shvatiti da nešto nije dobro. Možda je potrebno okrenuti se i poći drugim putem, ipak je to lakše nego nastaviti krivom stazom. Imaš puno mogućnosti i možeš se istaknuti u svom poslu, ali su potrebne promjene! Možda će se na tom putu pojaviti prepreke, ali možeš ih prebroditi i dokazati da zaslužuješ najbolje.


Image

Lav

Ovih dana pun Mjesec podsjetit će te da vjeruješ u sebe i sposobnost da postaneš bolja osoba. Također će osvijetliti probleme u odnosima. U fokusu je sedma kuća odnosno saveznici, neprijatelji, supružnik i poslovni partneri. Počet ćeš preispitivati što funkcionira u tvojim odnosima, a što nikako nije dobro. Ako su temelji nekog odnosa slabi moglo bi se dogoditi da se potpuno razruši. Međutim, ako ti i tvoj partner osjećate odgovornost, uspjet ćete pronaći svoj put i shvatit ćete da je vaša veza dovoljno jaka.

Image

Škorpion

Puno si radila kako bi postigla uspjeh u poslu, ali ne smiješ zaboraviti da pobjeda nije najvažnija stvar u životu. Možda se skrivaš iza svog posla i ne rješavaš probleme u osobnom životu? Ovaj pun Mjesec događa se u tvojoj četvrtoj kući obitelji i potaknut će da shvatiš da nemaš kontrolu nad svojom obitelji i odnosima. Možda osjećaš veliki pritisak zbog obiteljskih odnosa, ali moraš se sjetiti da imaš snagu izgraditi svoju ideju o obitelji i domu. Ako nisi zadovoljna tamo gdje živiš ili imaš problem u odnosu s bližnjima, ovaj Mjesec će te inspirirati da nešto promijeniš (na ovaj ili onaj način).

Image

Vodenjak

Ovaj puni Mjesec događa se u tvom znaku i znači da se sve vrti oko tebe! Bit ćeš prava zvijezda, čak i ako pokušaš izbjeći svjetla reflektora. Ovaj puni Mjesec osvjetljava tvoju prvu kuće odnosno tebe. Ohrabrit će te da potoneš u vlastiti odraz i otkriješ kakva si osoba postala. Pogreške iz prošlosti promijenile su te i zato trebaš dopustiti punom Mjesecu da ti pokaže u što si izrasla. Pripremi se za nove događaje jer pun Mjesec je istovremeno kraj i početak. Ostavljaš staru sebe i krećeš upoznavati novu sebe!

Image

Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo