Zijev, zijev pod plahtama

Njima baš i nije do akcije - najdosadniji seksualni partneri prema horoskopu

Prema astrologiji, šest je horoskopskih znakova kojima je izležavanje ispred TV-a draže od akcije u krevetu

pexels-ron-lach-9497923.jpeg
Foto: Pexels

Astrologija nam može otkriti puno toga o karakteristikama i ponašanju pojedinih horoskopskih znakova pa tako i kakav je tko u krevetu. Ako si se ikad pitala koji sto najdosadniji seksualni partneri, zvijezde imaju odgovor.


Image
Nikad zadovoljni

4 horoskopska znaka koji vječno pokušavaju promijeniti svog partnera

Možda se čini pomalo nepošteno nekoga optuživati da je loš u krevetu prema horoskopu jer postoje različiti čimbenici koju osobu čine dosadnom kad je riječ o seksu, a i činjenica je da nemaju svi isti ukus.

Image

Izvor: Giphy

Ipak, prema astrologiji, šest je horoskopskih znakova kojima je izležavanje ispred TV-a draže od akcije u krevetu. Nemoj se čuditi ako tijekom seksa s njima počneš zijevati od dosade jer njima naprosto seks nije jedan od prioriteta.


Dakle, koji su to znakovi prema horoskopu najdosadniji seksualni partneri? Doznaj u nastavku.

Blizanci

U početku će se sve činiti super. Sve dok ne shvatiš da za svaki potez postoji jednaka i suprotna reakcija. U većini slučajeva, Blizanci imaju neke posve druge stvari na umu. One stvari koje su, prema njihovu mišljenju, puno bolje od seksa.

Image
Foto: Pexels

Rak

Kod njih je sve samo priča. Čak i kad sam 'čin' započne, oni će nastaviti pričati te će vrlo vjerojatno inzistirati da se najprije posvetiš svojim emocijama jer za njih bi seks trebao biti temeljen na čistoj i predanoj ljubavi. Rak će ti toliko dosađivati svojom potrebom i posesivnošću da će ti čak i tijekom seksualnih odnosa biti mučno.


Image

Izvor: Giphy

Djevica

Njima nikad nije 'dovoljno savršeno'. Razočarani su u svemu što druga strana 'donese na stol' odnosno u spavaću sobu pa ćeš ubrzo odustati od seksa. Zapravo, radije ćeš se sakriti u ormar nego se upuštati u seksualni čin s Djevicom.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Iako su vatreni znak, kad je riječ o seksu – Strijelčevi su među najdosadnijim seksualnim partnerima. Kad je riječ o flertovanju, to im ide kao od šale, no kad treba s riječi prijeći na 'djela', tu posustaju. Čini se da pripadnici ovog znaka zapravo više uživaju u seksu kao u mentalnom stanju, a ne kao u nečem fizičkom.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Nemoj se čuditi ako zaspeš tijekom seksualnog odnosa s Jarcem. Ovi ljubavnici toliko su dosadni da ćeš se zapitati što uopće radiš u krevetu s njima. Oni uživaju u seksu, ali ne s tobom. Zapravo u mislima uvijek maštaju o nekom drugom, a s vremenom to postaje prilično frustrirajuće.

Image

Izvor: Giphy

Ribe

Njihova bi te hipersenzibilnost tijekom seksa mogla toliko uplašiti da ćeš htjeti pobjeći 'glavom bez obzira'. Prvih nekoliko suza možda će ti se biti zabavno, no nakon što briznu u plač tijekom predigre, pa tijekom odnosa pa onda još i nakon orgazma... Ova teatralnost će te prije ili poslije izbaciti iz takta.

Image

Izvor: Giphy


Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo