Zvjezdani srećkovići

Ovi horoskopski znakovi bit će najsretniji u 2023. godini. Jesi li među njima?

Zvijezde su za pet horoskopskih znakova pripremile jednu divnu godinu u kojoj će ih na svakom koraku pratiti sreća. Otkrij u nastavku smiješi li se ona i tvome znaku

pexels-juan-mendez-1536619.jpg
Foto: Pexels

Za većinu će ova nova godina 2023. biti gorko - slatka. U njoj će se izmjenjivati sretni, tužni i teški trenuci, kao što je to i inače u životu - red lijepog i red manje lijepog kako bi znala prepoznati i više cijeniti ono lijepo kada opet dođe, a hoće. No, određenim znakovima zodijaka sreća se ove godine smiješi više, no drugima. U nastavku ti otkrivamo najsretnije znakove horoskopa u 2023., ali i mjesec u kojem će ona biti na vrhuncu. Provjeri nalaziš li se i ti među ovogodišnjim zvjezdanim srećkovićima.


Image
Foto: Pexels
Image
Što ti predlažu zvijezde?

Novogodišnja odluka za svaki horoskopski znak: Tko treba upisati tečaj, a tko više spavati?

Vaga

Astrolozi smatraju da Vaga ima najbolje šanse za ljubav, sreću i uspjeh u 2023. godini. Očekuj potpuno nove mogućnosti i značajna otkrića u gotovo svakom području vašeg života. Uglavnom ćeš dostići sve svoje ciljevi te se na krilima uspjeha ohrabriti za nove podvige. Očekujte i važne životne prilagodbe, no one će ti, kažu astrolozi za britanski Express, omogućiti daljnji napredak. Također, Vage mogu očekivati značajni financijski dobitak, ali i prosperitet unutar obitelji, dodaju oni. Najsretniji mjesec za Vage u 2023. bit će listopad.

Image

Škorpion

Godišnji horoskop Škorpionima predviđa fantastičnu godinu. Astrolozi kažu da se Škorpioni u 2023. neće suočiti s nikakvim gubicima jer su im planeti sjajno posloženi. Također, poručuju im da im se smiješi financijska dobit i nove prilike za posao. Najsretniji mjesec za Škorpione u 2023. bit će prosinac.

Image

Lav

Lavovi mogu očekivati nekoliko izvrsnih prilika ove godine, ali da bi bili uspješni, moraju iskoristiti svaku. Za 2023. astrolozi kažu da će biti vrlo aktivna i užurbana godina, a Lav mora pripaziti da ne izgubi na kvaliteti u svom poslu, odnosno da ne popusti, samo zato što ga prati sreća. Umjesto toga, Lavovi bi i dalje trebali naporno raditi kako bi postigli još veći uspjeh.


Što se tiče karijere, svih 12 mjeseci bit će idealni za Lavove, a što se tiče ljubavi, Lav će se u ovoj godini ludo zaljubiti. Najsretniji mjesec za ovaj horoskopski znak je ožujak.

Image

Blizanci

Ova godina Blizancima donosi velike promjene i velike prilike. Astrolozi im predviđaju svijetlu budućnost jer su planeti na njihovoj strani. Nova godina je prilika za sve Blizance da ostvare svoje ciljeve, no kako bi to postigli, vrlo je važno da odmah počnu raditi na njima. Što se tiče ljubavi, prva četiri mjeseca u godini bit će sjajna za započinjanje nove veze, a onima koji su već zauzeti, cvjetat će ruže. Što se tiče novca, horoskop kaže da je 2023. kao stvorena za zaradu na duge staze te da će biti puno prilika za akumuliranje novca.
Najsretniji mjesec za Blizance je kolovoz.

Image

Bik

Osobe rođene u znaku Bika trebale bi iskoristiti početak godine za realizaciju svih bitnih odluka koje su donijele ili pak za donošenje istih. Naime, Biku se smiješi fantastičan početak 2023., stoga je mudro detaljno organizirati posao, ali i slobodno vrijeme. Astrolozi poručuju ovom znaku da sve značajne odluke za nadolazeću godinu donese početkom iste.

I dok se u financijskom smislu neće dogoditi ništa spektakularno, u ljubavi hoće. Ako si Bikica, očekuj da će ti u život ući osoba koja će ti ga učiniti neizmjerno ljepšim. S tim u vezi, stručnjaci kažu da ćeš postići značajnu sreću u svim aspektima, otvoriš li toj osobi svoje srce. Očekuj stoga uspjeh na financijskom, romantičnom i obrazovnom polju, zaključuju astrolozi. Najsretniji mjesec za Bikove je travanj.

Image

Možda će te zanimati

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse

Image
ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke