Ljubav na čekanju

Kad nema ljubavi: Ova će 3 znaka u 2022. ostati (ili postati) solo

Kad je ljubav u pitanju, zvijezde se ove godine baš i neće dobro posložiti za 3 horoskopska znaka – jesi li među njima?

pexels-cottonbro-3171769.jpg
Foto: Pexels

Nekima će godina koja je tek započela biti generalno sretna, puna ugodnih iznenađenja, poslovnih prilika i novčanih dobitaka. Drugima baš i neće biti godina za pamćenje. Kad je ljubav u pitanju, nekim znakovima kao što su Ovan i Bik 2022. donijet će mnogo uzbuđenja, a neki bi Jarci mogli čak i stati pred oltar. Rogonje horoskopa će dakle doći na svoje - u ljubavi će im cvjetati ruže.

shimmer fallback

Ipak, treba reći kako astrolozi tvrde da osobe rođene u tri znaka baš i neće imati sreće u ljubavi. Ako su solo – to će i ostati jer ove godine neće upoznati nekoga tko bi promijenio njihov ljubavni status. S druge strane, ako su u vezi, postoji rizik da dođe do prekida – i do slomljenog srca. Ako si rođena u nekim od tih znakova, želimo ti više sreće iduće godine, osim naravno ako baš ne uživaš u svom samačkom životu.

Image
Pet najuspješnijih

Svježi start: Koji će znakovi u 2022. pronaći novi posao?

U tom slučaju, godina u koju smo tek zagazili mogla ti biti sasvim ugodna - jer neće biti velikih promjena po tom pitanju. Kako god bilo, evo za koja 3 znaka zvijezde predviđaju da će iduću zimu dočekati sami pod dekicom:

Blizanci

Blizance ne očekuje osobito romantična godina – i to od samog početka. Ako si rođena u ovom znaku i nadala si se da ćeš se u 2022. zaljubiti i eventualno 'skrasiti', moramo ti reći da su prognoze što se toga tiče – prilično crne. S druge strane, ako ti odgovara biti sama, 2022. će ti biti dobra godina. Tvoja je sreća što se Blizanci rijetko osjećaju usamljenima. Osim toga, s obzirom na to da su poznati po svojoj komunikativnosti, Blizanci lako sklapaju nova prijateljstva. Zato se ove godine fokusiraj na platonske odnose u svom životu i na jačanju svoje mreže podrške.

shimmer fallback

Lav

Za sexy mačkice Zodijaka ova godina neće biti osobito plodonosna ni uzbudljiva. Ako si tip Lava koji uživa u svojoj slobodi i neovisnosti, ovo neće biti loša godina S druge strane, ako si navikla na život u dvoje, moglo bi doći do promjena koje ćeš morati prihvatiti. Srećom, samopouzdana si i svjesna svoje vrijednosti pa tvoje srce nije lako lomljivo. Tijekom ove godine iskoristi vrijeme i uloži energiju u karijeru i svoj duhovni rast.

shimmer fallback

Vodenjak

Za individualce horoskopa emotivni život neće biti osobito dobar u ovoj godini. Zbog Saturna koji će se naći u ovom znaku, Vodenjaci bi mogli stalno upoznavati pogrešne potencijalne partnere. Osobe rođene u ovom znaku koje su već u vezi imat će osjećaj da njihov odnos nema budućnosti. Inače, Vodenjaci su poznati po tome da vole biti sami barem jednako kao što vole društvo. Nisu jedni od onih koji će naglo uletjeti u novu vezu i skloni su maštati o nekom bivšem partneru kod kojeg više nemaju šanse – a osobito često idealiziraju svoju prvu ljubav. Ova godina tu neće donijeti značajne pomake.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.